Relansare site www.borcane.ro

Departamentul Ambalaje al firmei Perpetuum relanseaza site-ul www.borcane.ro intr-un format mai structurat si mai clar, cu informatii mai complete si mai clare si multe produse noi.
Produsele de baza prezentate pe acest site sunt borcanele, sticlele, damigenele, respectiv dopuri si capace pt ele.

Borcanele din sticla sunt impartite in 3 mari categorii:

Livrarile se fac la nivel de palet - in cazul unitatilor din industria alimentara, sau la nivel de bax - in cazul utilizatorilor casnici (gospodine, mierari etc.). Pt inchiderea borcanelor va stam la dispozitie cu diferite culori, dimensiuni si modele de capace prefiletate din aluminiu, care asigura o inchidere etansa si astfel pastrarea corespunzatoare a alimentelor pe termen lung.

noul site www.borcane.ro

Sortimentatia de sticle se imparte si ea in mai multe categorii:

Bineinteles, sortimentatia noastra cuprinde si dopuri si capace pt toate aceste sticle, ele putand fi livrate cu inchiderea solicitata de catre clienti.

In afara de borcane si sticle, veti gasi pe site-ul www.borcane.ro si o gama larga de damigene din sticla cu sau fara invelis din plastic sau nuiele. Damigenele au volume cuprinde intra 1 si 50 litri. Ca si in cazul borcanelor si sticlelor, oferim si pt damigene mai multe solutii de inchidere, dopurile de damigene fiind confectionate din plastic sau pluta colmatata, cu sau fara furtun, cu posibilitate de introducere serpentina.

Tags: , , , ,

1 Raspuns la “Relansare site www.borcane.ro”

  1. jeffrey spune:

    dealerships@emphasise.seclude” rel=”nofollow”>.…

    ñïñ!!…

Lasa un comentariu