Linoleumul natural Tarkett - avantaje si detalii

Proaspat, dinamic si interesant, linoleumul modern combina tehnicile vechi cu noua tehnologie xf care adauga acestor produse o intreaga gama noua de calitati tehnice. Datorita caracteristicilor naturale care confera rezistenta exceptionala si asigura o mentenanta mai usoara, linoleumul natural este ideal pt zonele de trafic intens, inclusiv din domeniul sanatatii. Linoleumul modern – atat varianta compacta, cat si cea acustica – pot satisfice cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste aspectul, proprietatile specifice, costul si longevitatea produsului.

Pardoseala naturii
Fabricat din materiale naturale precum uleiul de in, rasina de pin, iuta, lemn si pluta, linoleumul este un produsul de top in domeniul pardoselilor naturale si produselor reciclabile. Luand in consideratie si ultimele inovatii in tratarea suprafetei pt minimizarea utilizarii resurselor naturale pt curatare si mentenanta (apa, energie si detergent), linoleumul este intr-adevar o pardoseala ecologica perfecta.

Materii prime linoleum

Materii prime naturale

Primul linoleum care castiga premiul “Cradle to Cradle” (din leagan in leagan)
Linoleumul xf (E-xtrem Finish) de la Tarkett este primul linoleum care castiga prestigiosul premiu Cradle to Cradle, dovada a eforturilor constante pt imbunatatirea produsul. Inca din anul 2011, Tarkett a lucrat in parteneriat cu Institutul German de Cercetare EPEA (Environmental Protection and Encouragement Agency) pt. a aplica filosofia Cradle to Cradle pt eco-design-ul gamei lor de produse. Cu aceasta abordare, Tarkett a creat pardoseala care minimizeaza impactul asupra mediului, ceea ce contribuie si la starea de bine a utilizatorilor si poate fi reutilizata la finalul ciclului de viata al produsului.

linoleum natural Veneto

linoleum natural Veneto

Culori pt orice ambianta
Linoleumul xf de la Tarkett combina armonios aspectul cu utilitatea si proprietatile specifice necesare, fiind disponibil intr-o gama de 90 de culori dinamice si vibrante. Cu nuante care merg de la culori uni solide si inchise la culori pastelate senzuale, culori marmurate stralucitoare sau stiluri multicolor sclipitoare, paleta linoleumurilor Tarkett ofera acum posibilitatea de a crea orice ambianta visata de designeri.

Coloranti naturali

Coloranti naturali

Silencio xf: sunetul linistii
Gama de linoleum Silencio xf, cu capacitatea sa de a reducere zgomotul de impact la 18 dB, este alegerea perfecta pt zonele sau incaperile unde este importanta atenuarea zgomotelor. Cu un strat de suport (underlay) prelipit la baza (spuma reciclata de poliuretan), gama de linoleum Silecio xf ofera si beneficiile tratamentului xf pt protectia suprafetei.

xf (E-xtrem Finish)– revolutia stratului de suprafata
Cu tratamentul xf al suprafetei si cordonul de sudura xf, Tarkett a dezvoltat o pardoseala de linoleum cu performante excelente si rezistenta superioara la abraziune si chimicale, combinat cu asigurarea unei curatari si mentenanta usoare. Ca urmare a curatarii mai putin frecvente si mai putin intensive, linoleumul xf are un ciclu de viata mai lung si necesita costuri de mentenanta mai mici fata de variantele clasice de linoleum. Costurile suplimentare datorate tratamentului xf se recupereaza garantat in decursul unui an.

Pt a vizualiza noua noastra colectie de linoleum natural, CLICK AICI. Pt. mai multe detalii sau comenzi va invitam sa sunati la numarul 0752-252.252 sau sa ne contactati la adresa de mail contract@perpetuum.ro.

Tags: , , ,

3 Raspunsuri la “Linoleumul natural Tarkett - avantaje si detalii”

 1. harvey spune:

  theatricals@invalidated.druncke” rel=”nofollow”>.…

  thanks!…

 2. scott spune:

  dictatorial@hettys.rejects” rel=”nofollow”>.…

  good info!…

 3. Richard spune:

  modernize@ethical.shipwrecked” rel=”nofollow”>.…

  tnx….

Lasa un comentariu