Catalog solutii profesionale 2013-2014

Înfiinţată în anul 1994 la Cluj-Napoca, firma Ax Perpetuum Impex SRL are ca obiect de activitate importul, distribuţia şi producţia produselor pentru amenajări interioare şi exterioare: pardoseli (mochetă, parchet, covor PVC, linoleum), plinte, profile şi accesorii pentru montajul pardoselilor, uşi, perdele, draperii, tapiţerii, lenjerii de pat, prosoape etc. În plus, Divizia contract a firmei Perpetuum este calificată în oferirea unor servicii profesionale complete de consultanţă şi montaj, prioritar persoanelor juridice, utilizând tehnologiile de vârf din domeniul amenajării mediului de viaţă.

Preocuparea constantă a firmei Perpetuum de a asigura partenerilor săi cele mai inovative produse, la un raport optim calitate-preţ, a dus la construirea unei game sortimentale complexe şi dinamice, în pas cu cerinţele mereu în schimbare ale partenerilor de afaceri. Astfel, putem garanta soluţii inteligente pentru satisfacerea celor mai variate şi mai exigente nevoi ale partenerilor de afaceri.

Valorile care se reflectă în întreaga activitate a firmei Perpetuum sunt:

· focalizare pe client,

· creativitate,

· respectarea angajamentelor,

· cinste şi corectitudine.

Fiind preocupată de calitatea activităţii desfăşurate, de satisfacerea cât mai bună a nevoilor clienţilor, de minimalizarea impactului negativ asupra mediului înconjurător şi asigurarea sănătăţii şi securităţii în muncă a angajaţilor, firma Perpetuum a implementat încă din anul 2005 sistemul de management al calităţii, conform standardului SR EN ISO 9001:2008, sistemul de management al calităţii mediului SR EN ISO 14001:2005, precum şi sistemul de management pentru sănătate şi securitate ocupaţională ISO OHSAS 18001:2008.

În concluzie, echipa Perpetuum este pregătită să vă asigure servicii profesionale în toate etapele amenajării hotelului, pensiunii, restaurantului sau bazei sportive pe care v-o doriţi: consultanţă, gamă sortimentală, know-how, suport logistic, livrare, instalare, servicii de garanţie şi post-garanţie.

Noul catalog de Solutii profesionale 2013-2014 prezinta pe scurt toate acele domenii si categorii de produse in care firma Perpetuum va poate deveni un partener de nadejde, atat in gasirea solutiei ideale pt proiectul dumneavoastra, cat si in implementarea acestei solutii:

Pentru a solicita un exemplar al noului catalog Perpetuum pt Solutii profesionale 2013-2014 va invitam sa sunati la numarul de telefon
0752-252.252 sau il puteti vizualiza in format rasfoibil pe site-ul nostru AICI.

Tags: , , , ,

2 Raspunsuri la “Catalog solutii profesionale 2013-2014”

  1. Timothy spune:

    assure@equalizers.mervin” rel=”nofollow”>.…

    tnx for info….

  2. Todd spune:

    glides@hells.knobby” rel=”nofollow”>.…

    ñïñ!!…

Lasa un comentariu