Sugestii pentru curatenia de primavara a unui hotel

hotelSe apropie sarbatoarea Pastelui! Fie ca detineti un hotel, o pensiune sau o vila, trebuie sa incepeti pregatirile pentru a va primi clientii intr-un ambient de primavara, aerisit si curat.

Curatenia este prima pe lista. Hotelul trebuie sa treaca de la atmosfera mohorata, inchisa de iarna la atmosfera vesela, aerisita si proaspata de primavara. Lucru nu tocmai usor de realizat, avand in vedere ca iesim dintr-o perioada cu mult noroi si mizerie. Insa cu produsele profesionale potrivite puteti trece usor si repede peste aceasta incercare!

Mocheta sau covoarele

Datorita cantitatii mari de mocheta dintr-un hotel, o vila sau o pensiune, curatarea acesteia devine o munca ceva mai complicata decat curatarea covoarelor de acasa. Insa un aspirator cu injectie-extractie se poate dovedi foarte util intr-o astfel de situatie! Aveti nevoie de un detergent profesional care sa curete, dar sa si protejeze mocheta, sa ii prelungeasca aspectul originar in conditii de trafic extrem - va recomandam Concentrated Carpet Cleaner. Pentru cazul in care va confruntati cu pete dificile de tipul urmelor de cauciuc, pete de vin rosu, reziduuri de adezivi, trebuie sa aveti la indemana si o solutie speciala pentru pete persistente - cum este, de exemplu, Elatex Stain Remover.

Covorul PVC

Igiena in bucatarie este extrem de importanta intr-un hotel, o pensiune sau vila. Fiind predominante in bucatarie, covoarele PVC speciale trebuie ingrijite si pastrate curate tot timpul. Inca de la instalare, un covor PVC poate fi ajutat sa isi pastreze in timp calitatile dorite prin folosirea de produse profesionale. Adaugat agentului protector inainte de aplicare, PU Sealer Antislip creste coeficientul de antialunecare al pardoselii. Insa covorul PVC gata instalat si uzat este adevarata problema! Aveti nevoie de un detergent profesional care sa inlature grasimile, urmele de pantof si alte pete dificile - Pu Cleaner este un produs profesional care nu va va dezamagi.

Gresia si faianta

Baile, de asemenea, trebuie pastrate intr-o curatenie si igiena impecabile! Gresia si faianta din baie trebuie acum, la inceput de primavara, sa isi recapete aspectul de nou, sa sclipeasca fara urme de pete. Pentru a va usura munca, va recomandam produsul profesional Stone Care.

Perdele, draperii, canapele si tapiterii

Atmosfera de primavara poate incepe chiar de la draperii si perdele. Prin curatarea si improspatarea acestora veti aduce un aer nou si curat in camere. Pentru draperii si perdele albe puteti incerca detergentul lichid activ Curtain Fresh White, disponibil in magazinul Atria.ro.

Tapiteriile scaunelor si canapelele pot ridica si ele o problema destul de dificila: necesita indepartarea petelor fara decolorare, trebuie sa-si recapete aspectul de nou si sa se improspateze culorile. Aceleasi necesitati le au si perdelele sau draperiile colorate. Aveti nevoie de un produs special pentru materiale colorate, pe care il puteti gasi pe Atria.ro: detergentul lichid activ Curtain Fresh Color!

Prosoape, halate sau lenjerii de pat

A venit anotimpul culorii, al aerului proaspat dupa o iarna grea! Prosoapele, halatele, lenjeriile de pat, chiar fetele de masa sunt foarte des spalate intr-un hotel, o pensiune sau vila. Ele se pot uza odata cu trecerea timpului si prin spalarile repetate sau isi pot pierde din culoare si tinuta. Acum este momentul sa le inlocuiti pe cele uzate sau decolorate!

Parchetul

In ceea ce priveste parchetul, trebuie avute in vedere mai multe aspecte:

 • inlaturarea noroiului, petelor de grasime sau urmelor de pantofi. Detergentul dedicat este Laminate Cleaner;
 • uscarea cat mai rapida dupa curatare, problema care se va rezolva foarte usor cu Spraymax.

Presurile si covorasele pentru scari

Fiind supuse traficului intens, presurile se pot uza repede sau imbacsi. De aceea trebuie alese cu grija, personalizate in functie de gradul de trafic sau necesitatea locatiei, pentru a asigura curatenia optima! Presurile de calitate, cu eficienta sporita pentru trafic extrem, vor prelungi durata de viata a mochetei unui hotel si vor mentine mai bine curatenia. Recomandarea noastra sunt presurile profesionale Elephant, care pot fi personalizate pentru nevoile specifice fiecarei cladiri.

Va dorim spor la curatenie!

3 Raspunsuri la “Sugestii pentru curatenia de primavara a unui hotel”

 1. NEAGU SIMONA spune:

  Buna ziua
  Am nevoie pentru un hotel de prosoape si lenjeri……..daca puteti sa ma ajutati cu o oferta …eu am vazut produsul…e foarte bun.

 2. admin spune:

  Multumim pentru interes, o sa fii contactata pe adresa de mail.

 3. Bruce spune:

  ethnic@demagnification.superficial” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî!!…

Lasa un comentariu