Organizarea unui eveniment, fie ca e vorba de o conferinta, o nunta, o expozitie sau un concert, include si o parte de personalizare a locatiei. Cei care ofera acest serviciu in cadrul locatiei, stiu ca cele mai vizibile elemente sunt mesele si scaunele.

In intampinarea acestui trend, am pregatit o colectie de huse elastice pentru scaune si mese cocktail, disponibile intr-o varietate de culori pentru a putea personaliza locatia pana in cele mai mici detalii.

  1. Fete de masa de tip cocktail / uni – material Stretch

1

Read More
Posted in Noutati By Perpetuum

Sistemul de sanatate din Romania trece printr-un moment de transformare, punand accent pe nevoile pacientilor, pe confortul si siguranta acestora.

Data fiind exigenta impusa de normele igienico-sanitare, dar si de preferintele pacientilor in ceea ce priveste sistemul de sanatate privat, tendintele pentru o clinica medicala sunt de a creea spatii confortabile, primitoare, dotate cu cele mai calitative materiale si aparaturi.

Clinica medicala Cardiomed Cluj-Napoca

Read More
Posted in Noutati By Perpetuum

Cand vine vorba despre decor stim cat de complicat este alegerea celui pentru acasa, insa in spatiul public pe langa aspectul estetic care conteaza din ce in ce mai mult, se adauga exigentele date de normele in vigoare.

 

Ce trebuie sa stii despre covorul PVC si linoleumul natural

Read More
Posted in Noutati By Perpetuum
Loading...
Va rugam, asteptati...