Toamna aceasta, la Cluj a fost construit cel mai modern parc de sport si de agrement din tara.

Baza sportiva este situata pe locul fostului cartodrom din cartierul Gherogheni, in vecinatatea centrului comercial Iulius Mall.

Investitia de peste 20 de milioane de lei in amenajarea parcului a venit din partea Companiei Nationale de Investitii (CNI) si va intra in administrarea primariei Cluj-Napoca.

Accesul in parc va fi complet grauit pentru a incuraja membrii comunitatii sa faca mai multa miscare, iar diferitele terenuri amenajate pentru sport vin sa ofere spatiul necesar exersarii talentului sportiv si descoperirea noilor talente.

Pentru a evita aglomeratia la terenuri, Primaria Cluj va pregati un sistem de programare si un regulament pentru ca toti cei care aleg sa practice sport aici sa o poata face in cele mai bune conditii.

In cadrul acestui proiect, echipa Perpetuum a realizat aproximativ 11.000 mp de pardoseli tip tartan, omologate si agrementate pentru sporturi de exterior.

Va invitam la o plimbare, la un joc de tenis sau alergare in aer curat.

Parcul este ideal pentru activitati ce implica intreaga familie. Copiii se pot juca pe toate aparatele din cei 3000 mp alocati pentru locurile de joaca, se pot da cu bicicleta pe cei 2200 mp de pista sau cu rolele pe pista de 3175 mp special amenajata in acest scop.

Pentru iubitorii de sporturi in echipa, va invitam la tenis sau badminton pe unul dintre cele 8 terenuri, sau puteti alerga pe cei 840 mp ai pistei de alergare amenajata printre copaci.