Am actualizat oferta Perpetuum cu un nou partener si furnizor de produse - Papatya - care completeaza oferta noastra cu mese si scaune moderne, potrivite pentru interior si exterior, pentru decoruri minimaliste, creative, de inalta calitate si foarte actuale.  

Cine este Papatya?

Compania de origine turca a debutat in 1945, oferind produse inovative si de inalta calitate. De peste 25 de ani, brandul Papatya este un nume de referinta pe piata mobilierului de interior si exterior, folosind cele mai noi tehnologii pentru a realiza produse in trend, perfect adaptate stilului de viata actual.

Papatya ofera o varietate de modele de scaune, scaune de bar, scaune cu brate, mese, toate realizate intr-o varietate de culori si materiale precum polipropilena, metal sau lemn, ce satisfac nevoile si creativitatea celor mai exigenti clienti.

In acest an, Papatya propune 3 colectii de scaune, ce imbina design-ul inovativ, ergonomic si calitatea, specifice brandului.

Colectia JOY

Colectia JOY ofera 2 versiuni de scaune: scaun simplu si scaun cu brate.

Modelele din aceasta colectie se remarca prin simplicitate, suprafete uniforme, forme fluide si o silueta supla si usoara in greutate. Detaliile delicate, realizate din fibra de sticla imbinata cu polipropilena, redau aspectul pietrei sculptate pentru un scaun robust si confortabil.

Aceasta colectie este potrivita atat pentru interior cat si pentru exterior, in proiecte rezidentiale cat si HoReCa.

 

 

Colectia FAME

 

Colectia este compusa din 2 modele de scaune: scaun simplu si scaun cu brate. Alaturi de forma minimalista, modelele acestei colectii sunt caracterizate de eficienta si modelul cu aspect de impletitura in relief.

Confortabile, usoare in greutate, cu design ce le permite asezarea in stiva, scaunele colectiei sunt o alegere moderna pentru spatiile exterioare ale birourilor, restaurantelor, cafenelelor, etc.  

 

Colectia NOSTA-S

Modelele colectiei Nosta-S imbina caldura si textura unica a lemnului pentru a da viata unui scaun ce poate fi usor adaptat pentru proiectele decorative.

Design-ul scaunului ii permite personalizarea sezutului cu perna pentru a creste gradul de confort, dar si stivuirea acestora pentru o depozitare usoara fara a deforma sau degrada tapiteria sezutului.

Aceasta colectie de scaune se adreseaza atat utilizatorilor din mediul rezidential cat si a celor HoReCa, fiind pretabila pentru interior si exterior.

Pentru a verifica disponibilitatea acestor produse in oferta Perpetuum, sau pentru a cere mai multe detalii, ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact aici.