Colectia de placi compacte FunderMAX a fost actualizata cu trei noi modele de placi, create special pentru incorporarea in mobilierul de bucatarie unde au rolul de suprafete de lucru sau blaturi pentru mobilier, dar si pentru piesele de mobilier exterior. 

Astfel, oferta de placi compacte FunderMAX devine mai versatila ca niciodata cu noile modele Saxum (SX), Enduro (NN) and Strato (NO).

Cele trei modele se diferentiaza de produsele existente in oferta FunderMAX atat prin culoare cat si prin textura suprafetelor. 

Read More

Etichete:

Posted in Placi compacte interior exterior By admin store

In 2018, producatorul de placi ceramice Laminam s-a alatural listei noastre de furnizori. 

Misiunea Laminam este producerea de placi ceramice de mari suprafete si grosime minima. Acest obiectiv a evoluat incluzand cea mai noua tehnologie de productie pentru a intampina nevoile pietei, de la cerintele arhitecturale pana la cele in finisaje interioare.  

 

Read More
Posted in Placi compacte interior exterior By admin store

Orientati spre succesul pe termen lung bazat pe onestitate, calitate, incredere, parteneriate si responsabilitate, FunderMax este compania care devine incet si sigur un lider de piata pe nisa sa de produse. Pornind de la aceste principii, produsele FunderMax se remarca usor prin inovatia si calitatea inluse in fiecare colectie creata pentru oameni ce creaza.

De ce sa alegi placile compacte FunderMax Exterior?

Placile Compacte FunderMax Exterior sunt placi termorigide de tip duromer-laminat (HPL) cu destinatie exterioara, obtinute printr-un procedeu de impregnare, stratificare si laminare prin presare la temperaturi inalte si presiuni ridicate. Rasina poliuretan-acrilica dublu intarita confera decorului o protectie de exceptie impotriva decolorarii sub actiunea razelor ultraviolete.

Read More

Etichete:

Posted in Placi compacte interior exterior By admin store

Includerea placilor Fundermax in oferta Perpetuum este rezultatul preocuparii constante de a asigura partenerilor nostri cele mai inovative produse.

Placile compacte FunderMax Exterior sunt placi termorigide de tip duromer-laminat (HPL) cu destinatie exterioara, obtinute printr-un procedeu de impregnare, stratificare si laminare prin presare la temperaturi inalte si presiuni ridicate. Rasina poliuretan-acrilica dublu intarita confera decorului o protectie de exceptie impotriva decolorarii sub actiunea razelor ultraviolete.

Read More
Posted in Placi compacte interior exterior By admin store
Loading...
Va rugam, asteptati...