Includerea placilor Fundermax in oferta Perpetuum este rezultatul preocuparii constante de a asigura partenerilor nostri cele mai inovative produse.

Placile compacte FunderMax Exterior sunt placi termorigide de tip duromer-laminat (HPL) cu destinatie exterioara, obtinute printr-un procedeu de impregnare, stratificare si laminare prin presare la temperaturi inalte si presiuni ridicate. Rasina poliuretan-acrilica dublu intarita confera decorului o protectie de exceptie impotriva decolorarii sub actiunea razelor ultraviolete.


Caracterizate printr-o stabilitate dimensionala crescuta, rezistenta in fata agresiunilor mecanice de tip incovoiere sau impact, a razelor UV precum si printr-un ciclu de viata extins, placile compacte din colectia Max Exterior

reprezinta solutia perfecta in aplicatiile de exterior cu predilectie pentru:

  • fatade ventilate
  • parapeti pentru balcoane si loggii
  • partile separatoare ale acestora
  • pergole, storuri si parasolare
  • mobilier stradal si spatii de joaca in zonele de agrement
  • solutii de imprejmuire perimetrala sau ornamentala

Placile compacte de interior au redefinit standardele mobilierului utilizat in zonele publice intens circulate unde sunt necesare igienizari frecvente cum ar fi spatiile de servit masa din centrele comerciale, zonele de asteptare din aeroporturi, gari, statii metrou etc. precum si spatiile cu destinatie igienico-sanitare ale acestora (vestiare, grupuri sanitare, toalete, etc).


De asemenea ele sunt intens folosite in zonele cu cerinte igienice ridicate unde se folosesc agenti agresivi de curatare / dezinfectare cum ar fi spitale, clinici si cabinete medicale, laboratoare medicale sau alimentare.

Cu o varietate de formate si o paleta coloristica bine structurata cuprinzand atat decoruri uni, metalice sau imitatie de lemn, colectia FunderMax Interior ofera posibilitatea oricarui tip de personalitate de a se regasi intr-o combinatie de nunante si culori.

 

 

FunderMax Individual Decors - Libertate deplina pentru o imaginatie fara bariere!


Transpunerea unor imagini sau texte personalizate asupra placilor compacte creaza premise multiple si posibilitati nelimitate in exprimarea ideilor creative asupra designului interior, evidentiind accentele individuale intr-o nota distinctiva si nonconformista.

Domeniul de utilizare: amenajari interioare, mobilier, lambrisari pereti, partitii si compartimentri, vestiare, cabine toalete.

Pentru a verifica disponibilitatea placilor compacte din oferta Perpetuum, ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact aici.