Povestea Sofiaman, o afacere de familie, a inceput acum peste 18 ani, în 1996, cu o pijama simpla, din bumbac. De atunci, au fost realizate peste 4 milioane de produse, Sofiaman devenind cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania. Cu 8 magazine in toata tara si peste 300 de distribuitori nationali, brandul ofera produse pentru adulti, atat femei, cat si pentru barbati, dar si pentru copii si bebelusi. 

Sofiaman

Atunci cand acestia au decis sa deschida un nou magazin in Cluj-Napoca, au apelat la specialistii Perpetuum pentru a le recomanda cea mai buna solutie pentru pardoseala.


Elementele de filozifie ale firmei precum calitate si confort se regasesc pretutindeni in decorul ambiantei. Pentru a oferi decorului o nota confortabila, s-a ales o imbinare a lemnului natur cu panouri albe. Pardoseala a trebuit sa se alature acestui plan, iar produsul ales au fost placile LVT.


Pardoseala LVT (Luxury Vinyl Tiles sau din placi de PVC luxury) este un sistem de pardoseala modulara, dezvoltata in primul rand pentru domeniul comercial. Avantajul folosirii acestui tip de pardoseala este ca poate reda cu succes aspectul cald al podelelor de lemn. Placile LVT sunt special create pentru trafic comercial intens, sunt pretabile la incalzire prin pardoseala si fac parte din clasa ignifugare Bfl-s1.

Va place modul in care a fost realizat acest proiect si doriti sa cereti sfatul specialistilor nostri? O puteti face prin intermediul formularului de contact.