Make It Your Own este colectia de mocheta de la DESSO care te ajuta sa iti spui povestea in moduri surprinzatoare.

Colectia de mocheta dale a fost lansata la mijlocul anului 2017, iar obiectivul principal al colectiei este de a inspira arhitectii si designerii de interior sa se joace cu texturile, culorile si efectele create de materiale, pentru a-si asterne propria poveste pe suprafata pardoselii.

Read More
Posted in Mochete By admin store

Numele mochetei Invictus® vine de la trasatura principala a colectiei - confort invincibil care va fi pe gustul si celor mai pretentiosi clienti. Fiecare linie a colectiei de mocheta Invictus poarta numele unei stele care defineste intreaga linie.

Read More

Etichete:

Posted in Mochete By admin store

Colectia Make It Your Own de la DESSO a fost conceputa pentru a inspira arhitectii in folosirea texturii si a culorilor mochetei pentru a spune povestea unica fiecarei pardoseli.

Intr-o lume a produselor create in masa, trebuie sa acceptam ca spatiile interioare trebuie decorate cu elemente care reflecta personalitatea individuala unica a celor care le folosesc.

Raspunsul la aceasta nevoie e colectia de mocheta Make It Your Own de la DESSO, ce da viata unor decoruri unice, cu o personalitate si identitate bine definite.

carved by desso

Read More

Etichete:

Posted in Mochete By admin store

Locatia din Turda este cel de-al 7-lea GameLand din reteaua de centre comerciale Winmarkt, dupa cele din Alexandria, Braila, Buzau, Galati, Ploiesti şi Ramnicu Valcea.

Read More
Posted in Mochete Covor PVC Proiectele noastre By admin store

Treptat, mocheta a inlocuit pardoselile clasice datorita incontestabilelor avantaje pe care le prezinta: retentie praf, montare facila, disponibilitate intr-o mare varietate de culori, texturi, grosimi si modele. Pretul final al mochetei montate este mult mai mic decat cel al altor solutii de pardoseli cu costuri mari de montaj (parchet si ceramica). Mocheta asigura un confort sporit, o intretinere facila si ieftina, precum si crearea unei armosfere primitoare si calde atat in unitatile din industria ospitaliera (vile, pensiuni, hoteluri, restaurante, cluburi si baruri), cat si in birouri sau spatii comerciale mai speciale.

 

Read More

Prin construirea noii sali polivalente, Cluj-Napoca a intrat in randul oraselor in care sportul se poate practica la nivel de performanta intr-o sala echipata dupa standarde internationale. Suntem cu atat mai mandri ca la realizarea acestei sali ne-am adus si noi contributia prin dotarea unei sali de antrenamente.

Read More
Loading...
Va rugam, asteptati...