Numele mochetei Invictus® vine de la trasatura principala a colectiei - confort invincibil care va fi pe gustul si celor mai pretentiosi clienti.

Textura uimitor de bogata si tinuta opulenta sunt create folosind un principiu inovativ, iVinci®, care foloseste fibre de olefin intr-un mod ce imbina delicatetea fibrei cu o cromatica superba deosebit de rezistenta la murdarie.

Fiecare linie a colectiei de mocheta Invictus isi ia numele de la cate o stea. 

Stelele sunt eterne, fiind dincolo de putetea oamenilor de a lua stralucirea. Triburile antice foloseau stelele pentru lumina lor, dar si ca harta si compas pentru a le ghida pasii in lipsa soarelui.

Astfel, stelele care inspira cele 5 linii ale colectiei Invictus sunt:

Orion - numele unui vanator deosebit de puterninc din mitologia greaca, Orion, a fost imprumutat constelatiei formata din 3 stele ce sunt vizibile din intreaga lume.

Sirius - este steaua cea mai stralucitoare de pe cerul noptii, si face parte din constelatia Canis Major care este cainele mai mare ce vanzeaza alaturi Orion.

Scorpius - numele unei mari constelatii situata aproape de centrul Caii Lactee, care imprumuta numele ei de la scorpionul care l-a omorat pe Orion.

Canopus - numele stelei provine de la personajul mitologic Canopus, care era fost navigatorul lui Menelau, regele Spartei. Fiind a doua stea solitara ca dimensiune dupa Sirius, Canopus este un reper celest important pentru navigatorii antici care il foloseau in traversarea Oceanului Pacific pentru a se reintoarce pe taramurile natale.

Magnificus - magnificenta se gaseste in stelele nemuritoare, oamenilor legendari dar si povestilor inspirationale. Cu atat mai mult, grandoarea sta in ideea de a fi propriul erou. Astfel, colectia Magnificus inseamna mocheta deosebita pentru acele momente memorabile de bunastare acasa.

Pentru a vedea intreaga colectie Invictus sau pentru a cere detalii legate de aceasta, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact de pe site.