Mocheta dale primeste din ce in ce mai multa importanta atunci cand vine vorba de un design interior bine echilibrat. Chiar sub forma de dale, mocheta imbina calitatile acustice si tesatura pentru a crea ambiante cu un grad inalt de flexibilitate. In zonele de trafic intens precum holurile, dalele uzate pot fi usor inlocuite fara a fi nevoie inlocuirea intregii pardoseli din incapere. In plus, mocheta dale este un produs foarte practic in ceea ce priveste manipularea ei, transportul dar si a surplusului redus care ramane dupa montarea ei.


Prin jocul creativ a diferitelor design-uri, texturi si materiale, colectiile de mocheta dale pot da nastere unor decoruri cu adevarat fascinante, cu potential in orice tip de ambianta. Mocheta poate aduce o nota atragatoare vizual, poate accentua zone atent alese sau poate aduce un plus de stil si eleganta pentru un grad inalt de confort. Prin modelele propuse in acest an, Halbmond vine cu o inovatie in colectia de produse pe care ne-o ofera, fiind un real ajutor atunci cand vine vorba de compozitia unui decor. Seturile de dale deosebit de expresive se pot imbina acum cu modele de baza, astfel transformand fiecare incapere intr-un spatiu cu adevarat unic. In cele de urmeaza, haideti sa descoperim impreuna colectiile de mocheta dale Halbmond propuse pentru 2017! Mocheta dale - propunerile Halbmond pentru 2017.

Colectia Tile Set de la Halbmond a fost creata in asa fel incat fiecare obiect sa fie scos in evidenta intr-un mod splendid, atat vizual cat si functional. Fiind atent alese, modelele colectiei se preteaza pentru a fi folosite intr-o multitudine de spatii cu o diversitate de clase de trafic, pentru o experienta fara cusur. Pentru mai multe detalii despre noua colectie de mocheta dale, puteti cere informatii prin intermediul formularului de contact aici.