Noua colectie de placi modulare iD Mixonomi de la Tarkett iti permite sa mixezi culorile cu formele preferate pentru a obtine pe pardoseala exact efectul pe care ti l-ai dorit.

Personalizand fiecare pardoseala prin placile modulare de la Tarket  se obtin decoruri perfect adaptate spatiului, dar si o identitate puternica a brandului.

Posibilitatea personalizarii colectiei iD Mixonomi este data de configuratorul online disponibil gratuit ca instrument de suport in crearea propriului design. 

Mixeaza culori si forme

Tarkett a colaborat cu Peclers, o renumita agentie de design din Paris, pentru a crea cele 33 de culori, 7 forme, 5 palete cromatice. Imbinandu-le poti obtine o varietate de optiuni pentru fiecare spatiu. Forma de baza a colectiei este hexagonul, cu ajutorul caruia poti da viata unui decor simplu sau foarte sofisticat, in armonie cu ambianta dorita.

Culorile propuse in colectie au fost gandite pentru fiecare tip de ambianta:

  • Tonuri inchise pentru spatii luxoase
  • Tonuri neutre pentru spatii primitoare si confortabile
  • Tonuri calde pentru ambiante chic si exotice
  • Tonuri pastel delicate pentru ambiante gourmet, proaspete si fermecatoare
  • Tonuri ale culorilor primare pentru ambiante indraznete si jucause

Personalizarea pardoselii accesibila tuturor

Configuratorul colectiei iD Mixonomi este disponibil gratuit online, fiind creat in special pentru arhitecti si designeri care doresc sa isi personalizeze spatiul conform propriei viziuni. Odata personalizata pardoseala de vinil, aceasta poate fi vizualizata in orice incapere. Documentul astfel creat in configurator se poate descarca in format CAD sau imagine, iar reteta dupa care a fost creat decorul pate fi folosita in plasarea comenzii.

Colectia iD Mixonomi a fost premiata in 2017 cu premiul Red Dot: Product Design

Premiul Red Dot este unul dintre cele mai apreciate si respectate premii din industria designului, oferit ca un plus de recunoastere pentru un produs cu un design notabil si inovativ.

Colectia Tarkett de LVT iD Mixonomi a primit in 2017 premiul Red Dot pentru designul produsului datorita modului inovativ de abordare a designului si posibilitatile creative pe care produsul le ofera.

Pentru detalii despre noua colectie Tarkett iD Mixonomi ne puteti contacta aici.