O cladire de birouri la standarde internationale amenajata cu produse pe masura!
Pentru noua cladire de birouri United Business Center Tower Iulius Mall Cluj am recomandat, furnizat si instalat sistemul de pardoseala format din pardoseala tehnica suprainaltata si mocheta profesionala dale.

Proiectele noastre - United Business Center Tower Iulius Mall Cluj


  • 8500 mp pardoseala tehnica suprainaltata - s-a optat pentru varianta de panouri din conglomerat lemons cu finisaj din aluminiu; Pardoselile tehnice suprainaltate faciliteaza montajul tuturor instalatiilor si pozitionarea traseului acestora, facilitand accesul la retelele de distributie postate sub acestea (retele electrice, de date, de iluminare, de fluide, telefonice etc).
  • 8500 mp mocheta profesionala dale Perpetual -s-a ales acest tip de mocheta datorita caracteristicilor care o recomanda pentru spatii dedicate birourilor: are anduranta la trafic, este rezistenta la scaune cu rotile, prezinta stabilitate dimensionala, conductivitate termica si face parte din categoria mochetelor din clasa C - 1 de ignifugare, fiind practic neinflamabila.
  • 4000 ml plinta pentru mochetasi accesorii (colt exterior, colt interior si terminatii).

Daca ti-a placut proiectul nostru si esti in cautarea unui consultant pentru realizarea proiectului tau, contacteaza-ne aici!