Usurinta intretinerii si verdele crud ce rezista indiferent de sezon fac din gazonul ornamental o alegere foarte populara, atat pentru terase, piscine si alte spatii deschise publicului, cat si in mediul rezidential.

Dincolo de nuanta si textura ce redau perfect aspectul firelor de iarba, gazonul artificial este disponibil in 2 variante de produs: mocheta de tip gazon si gazonul ornamental.

1. Mocheta de tip gazon

Mocheta de tip gazon - Arena Exclusive - are in compozitie fibre rezistente, cu protectie UV. Culorile placute si designul uni recomanda aceasta pardoseala pentru orice tip de terasa.

Caracteristicile speciale prin care se remarca aceasta mocheta de tip gazon sunt:

  • Produs de protecție UV pentru utilizare la exterior (nu se decoloreaza de la razele de soare)

  • Intretinere facila datorita fibrelor tunse scurt si compozitiei acesora

  • Proprietati anti-alunecare

2. Gazonul ornamental pentru terase

 

Gazonul ornamental / sintetic rezolva probleme importante precum udatul, plivitul, problemele referitoare la fertilizare si arata perfect 12 luni pe an: ca “proaspăt cosit”, fiind potrivit pentru folosirea pe terasa, in curte, in jurul piscinelor, etc.

Gazonul artificial imita foarte bine iarba naturala prin joc de nuante de verde si prin doua doua tipuri de fir: drept si buclat. In oferta Perpetuum puteti gasi mai multe variante de gazon ornamental, pe diferite lungimi ale "firului de iarba", a greutatii / mp si a compozitiei firului:

Avantaje principale in alegerea gazonului ornamental sunt:

  • aspect natural, revigorant – imita perfect iarba naturala

  • costuri de intretinere minime

  • durata de viata lunga

  • usor de intretinut

 tipuri gazon ornamental

Pentru alegerea modelului potrivit de pardoseala pentru terasa puteti contacta specialistii Perpetuum prin intermediul formularului de contact aici.