Situat in partea de est a statiunii Covasna, Hotelul CLERMONT este uşor de localizat, datorită arhitecturii remarcabile şi amplasamentului excelent.

Camera Hotel Clermont                                                                                                     Decor Sali de Conferinte


La proiectul de amenajare al hotelului de 4 stele Clermont, specialistii Perpetuum au participat la amenajarea camerelor, salilor de conferinta si a holului hotelului incepand de la turnarea de  sapa autonivelanta, pana la detalii gen mocheta (patru modele diferite de design, montate in combinatie pe coridoare si hol), strat de confort Underlayperdele,draperiisisteme de montaj pentru aranjamentele de perdele si draperii, lenjerii de pat din bumbac satinat si percale, traverse pentru pat si prosoape personalizate prin broderie.

In camere s-a montat pentru inceput un strat de confort Underlay, ce asigura izolarea termica si fonica. Stratul de Underlay a fost montat pe sistem flotant gripper rods extrem de avantajos in momentul reamenajarii camerelor.


In continuare, s-a furnizat si montat mocheta Sonic, o mocheta de trafic extrem confectionata din fir antron cu rezistenta sporita la uzura, dar si mocheta Samoa, care asigura anduranta la trafic intens, durabilitatea produselor, conservarea aspectului si usurinta curatarii. Grosimea mochetei obtine un grad mare de confort. Mochetele Samoa si Sonic se disting prin mai multe caracteristici speciale: antistatice, tratate antimurdarie si ignifuge.

Pe hol si pe coridoare la montajul mochetei de trafic extrem s-a respectat design-ul solicitat de catre beneficiar ce combina cu efect doua modele diferite de mocheta, Samoa si Ocean.

Pentru salile ce conferinta s-a furnizat si montat mocheta Track, o mocheta de trafic extrem recomandata si pentru restaurante si birouri.

In afara de amenajarea hotelului, specialistii Perpetuum au asigurat beneficiarului si un sistem integrat de intretinere uscata pentru mocheta care are mai multe avantaje fata de sistemul clasic de injectie-extractie.

Daca doresti ca echipa Perpetuum sa se ocupe designul si amenajarea locatiei tale, contacteaza-ne pe adresa de mail contact@perpetuum.ro sau la telefon 0752 - 252.252!