Divizia Presuri Profesionale

 

Presurile profesionale - atat cele de productie proprie (brandul Elephant), cat si cele din import - sunt distribuite la nivel national de o retea de vanzari specializata, cu experienta de peste 25 ani.

Sortimentatia noastra cuprinde o gama larga de presuri profesionale cu profile din aluminiu, stergatoare non-absorbante de exterior, stergatoare absorbante de interior (bariere de praf), presuri personalizate cu logo, presuri si covorase industriale anti-oboseala, presuri modulare si la metru liniar pt industria alimentara, presuri igienice si antibacteriene pt piscine, vestiare si dusuri, respectiv benzi si pernite antiderapante pentru rampe si alte zone alunecoase. Fie ca aveti nevoie de pres / stergator profesional pt zone cu trafic intes, mediu sau greu, specialistii de la Perpetuum va vor asista in gasirea presului sau sistemului de pres potrivit pt nevoile dumneavoastra!

Cu o experienta de peste 25 ani in acest domeniu, suntem pregatiti sa raspundem oricaror provocari! Consultanta profesionista, produsele si serviciile noastre de calitate si cele mai bune preturi de pe piata ne recomanda!

 


[ citeste in continuare ] [ restrange descrierea ]
Loading...
Va rugam, asteptati...