Divizia Ambalaje

Compania SC Ax Perpetuum Impex SRL activeaza pe piata importului si distributiei de borcane, sticle alcool, sticle bulion / ketchup, dopuri, capace pt borcane, damigene si accesorii vinificatie din anul 1994. Distributia vizeaza atat fabrici (de conserve, de sucuri si bauturi alcoolice, etc.) cat si producatori si procesatori de miere (mierari), en-gross-uri, hypermarketuri si supermarketuri, persoane fizice, livrarea facandu-se la nivel national, indiferent de zona.

Suntem o echipa entuziasta, pregatita in orice moment sa va consilieze si sa se asigure ca fiecare comanda va fi onorata in conditii optime. Ne alegem furnizorii cu atentie, pentru a va putea oferi produse de calitate la cele mai bune preturi. In cei 20 de ani de activitate am acumulat experienta si am adaptat permanent colectia la nevoile pietei, promovand flexibilitate si variatie.

Am reusit sa legam parteneriate stabile cu furnizori europeni importanti (producatori din Italia, Cehia, Spania, Ucraina, Slovacia, Germania, Ungaria), obtinand preturi competitive si produse de o calitate exceptionala. Ofertele de vanzare la palet beneficiaza de preturi adaptate cantitatii, si se adreseaza fabricilor de conserve, industriei alimentare, sau hipermarketurilor. Pentru magazine alimentare de mica dimensiune, pentru producatorii de miere si pentru clientii casnici avem in oferta ambalarea la bax, care ofera clientilor posibilitatea de a procura produsele la preturi mult mai mici decat ofertele la bucata de pe piata.

Pentru oferte personalizate de pret sau detalii suplimentare, contactati-ne!

B-dul Muncii nr.18B 400641 Cluj-Napoca

Comenzi: +40 751 162 420; +40 743 098 424

Serviciu Clienți: +40 743 098 430

www.borcane.ro


[ citeste in continuare ] [ restrange descrierea ]
Loading...
Va rugam, asteptati...