Colectia de placi compacte FunderMAX a fost actualizata cu trei noi modele de placi, create special pentru incorporarea in mobilierul de bucatarie unde au rolul de suprafete de lucru sau blaturi pentru mobilier, dar si pentru piesele de mobilier exterior. 

Astfel, oferta de placi compacte FunderMAX devine mai versatila ca niciodata cu noile modele Saxum (SX), Enduro (NN) and Strato (NO).

Cele trei modele se diferentiaza de produsele existente in oferta FunderMAX atat prin culoare cat si prin textura suprafetelor. 

Read More

Etichete:

Posted in Placi compacte interior exterior By admin store

Mocheta Sedna® de la Associated Weavers este moale, luxoasa si durabila. Tesatura este realizata din ECONYL®, o fibra din nylon reciclat din mochete vechi si plase de pescuit recuperate din oceane. Astfel, Sedna® ajuta activ la protejarea speciilor marine precum delfinii sau broastele testoase care nu se mai incurca in plasele abandonate. 

In plus, mocheta Sedna® are un suport textil ECO FusionBac fabricat 100% din sticle PET reciclate. Descopera povestea colectiei in articol.

Read More

Etichete:

Posted in Noutati By admin store

Tarkett iQ Surface atinge un echilibru greu de obtinut, intre decorativ si functional. Maiestria cu care a fost conceputa noua colectie de PVC, lansata la Milano Design Week 2019, se datoreaza atat specialistilor Tarkett cat si echipei de la studioul suedez de design, Note.

Read More
Posted in Covor PVC By admin store

Acczent Platinium este colectia de pardoseala eterogena de vinil de la Tarkett ce promite sa ne uimeasca, fiind creata pentru spatii cu trafic comercial in care se doreste o pardoseala extrem de durabila. Proprietatile acustice ale pardoselii permit o reducere a zgomotelor cu 9 dB, iar stratul de uzura de 1.02 mm face ca produsul sa aiba o perioada indelungata de folosire.

Read More
Posted in Covor PVC By admin store

Primavara toti ne indreptam atentia spre spatiile amenajate exterior, de la terase pana la spatiile de joaca. Unul dintre obiectivele principale ale unei amenajari exterioare este durabilitatea lucrarii si a produselor folosite. Pentru terase cu podele trainice si un aspect natural, recomandarea noastra este sistemul torroTIMBER.

Read More

Etichete:

Posted in Podele de exterior By admin store

Atlas Concorde este unul dintre jucatorii cheie din piata mondiala de placi ceramice si una dintre cele mai importante si mari companii din acest domeniu, din intreaga lume. Misiunea lor este de a oferi designerilor, arhitectilor dar si celor mai exigenti clienti solutii ceramice potrivite pentru fiecare intrebuintare, asigurand un aspect estetic atragator in ton cu nevoile pietei, dar in acelasi timp, cu excelente performante tehnice.

Read More
Posted in Produse amenajari By admin store
Loading...
Va rugam, asteptati...