Atlas Concorde este unul dintre jucatorii cheie din piata mondiala de placi ceramice si una dintre cele mai importante si mari companii din acest domeniu, din intreaga lume. Misiunea lor este de a oferi designerilor, arhitectilor dar si celor mai exigenti clienti solutii ceramice potrivite pentru fiecare intrebuintare, asigurand un aspect estetic atragator in ton cu nevoile pietei, dar in acelasi timp, cu excelente performante tehnice.

Read More
Posted in Produse amenajari By admin store

In 2018, producatorul de placi ceramice Laminam s-a alatural listei noastre de furnizori. 

Misiunea Laminam este producerea de placi ceramice de mari suprafete si grosime minima. Acest obiectiv a evoluat incluzand cea mai noua tehnologie de productie pentru a intampina nevoile pietei, de la cerintele arhitecturale pana la cele in finisaje interioare.  

 

Read More
Posted in Placi compacte interior exterior By admin store

Ne apropiem de finalul anului si acum e momentul perfect pentru a recapitula cele mai spectaculoase colectii care au fost lansate in 2018. Si ce poate fi mai spectaculos decat tapetul italienilor de la Parato? 

Cristina Massi ne-a obisnuit cu modelele ei extravagante, colorate si foarte indraznete, care imbina elemente clasice cu influente moderne in moduri creative ce surprind placut de fiecare data. In acest an, din atelierul Parato au iesit un numar notabil de colectii pe care le puteti in acest articol.

Read More
Posted in Tapet By admin store

La Moduleo, un principiu de baza este ca interiorul trebuie sa reflecte identitatea celor care folosesc spatiul, fie ca este vorba despre un spatiu office sau unul rezidential. Pentru a veni in intampinarea unor cerinte variate, produsele Moduleo au fost concepute pe trei mari categorii - Select, Transform si Impress, ce acopera cu succes nevoile de baza dar si exigentele pentru produse exceptionale.

Read More

Etichete:

Posted in Noutati By admin store

Din acest an, ofertei Perpetuum se adauga panourile din fribrociment EQUITONE. 

EQUITONE este un material pentru fatade de culoare autentica, proiectat de arhitecti pentru arhitecti. Aspectul deosebit al fatadelor este dat de panelurile unice care subliniaza textura naturala, netratata a materialului de baza din fibrociment. Fibrocimentul este compus din ciment, celuloza si materiale minerale. 

Oricare ar fi optiunile de design de fatada care se doresc a fi explorate, prin natura culorii sale autentice, EQUITONE garanteaza detalii clare si un aspect monolitic.

Read More
Posted in Produse amenajari By admin store

Orientati spre succesul pe termen lung bazat pe onestitate, calitate, incredere, parteneriate si responsabilitate, FunderMax este compania care devine incet si sigur un lider de piata pe nisa sa de produse. Pornind de la aceste principii, produsele FunderMax se remarca usor prin inovatia si calitatea inluse in fiecare colectie creata pentru oameni ce creaza.

De ce sa alegi placile compacte FunderMax Exterior?

Placile Compacte FunderMax Exterior sunt placi termorigide de tip duromer-laminat (HPL) cu destinatie exterioara, obtinute printr-un procedeu de impregnare, stratificare si laminare prin presare la temperaturi inalte si presiuni ridicate. Rasina poliuretan-acrilica dublu intarita confera decorului o protectie de exceptie impotriva decolorarii sub actiunea razelor ultraviolete.

Read More

Etichete:

Posted in Placi compacte interior exterior By admin store
Loading...
Va rugam, asteptati...