Presurile profesionale sunt unul dintre cele mai rapide si eficiente moduri de a creste gradul de confort, siguranta sau ergonomia unui spatiu industrial cu cerinte speciale. Sa nu uitam nici de latura estetica a presurilor profesionale, care prin personalizare asigura si oportunitatea promovarii brandului sau numelui unei institutii, avand in vedere faptul ca majoritatea oamenilor se uita prima data pe pardoseala atunci cand intra intr-un spatiu.

Read More
Posted in Horeca By admin store

Grija pentru starea de bine si confortul vizitatorilor, angajatilor, clientilor, studentilor, asistentilor din camine sau personalul clinicilor, in spatiile ude sau cu umezeala ridicata este o provocare unica.

Solutiile de pardoseala Altro raspund cu succes provocarii, oferind produse cu o estetica atragatoare si durabile pentru acest tip de spatiu in care sansele de alunecare sunt foarte mari. Majoritatea cladirilor au spatii umede care sunt folosite de o multitudine de tipuri de utilizatori, iar asta inseamna o multime de persoane pentru care pardoseala trebuie sa fie sigura.

Read More

Etichete:

Posted in Covor PVC By admin store

Bawerk Parquet, unul dintre liderii europeni pe piata parchetului din lemn natural, se alatura listei noastre de furnizori. 

Valorile de baza ale producatorului elvetian de parchet sunt dezvoltarea, productia, servisarea si instalarea. Oferind un standard inalt de calitate la fiecare dintre cele patru stadii, Bauwerk isi asigura cu succes locul printre cei mai exclusivi producatori de pardoseala de cea mai buna calitate, de la productie pana la livrare si instalare.

Read More

Etichete:

Posted in Parchet By admin store

Colectia de placi compacte FunderMAX a fost actualizata cu trei noi modele de placi, create special pentru incorporarea in mobilierul de bucatarie unde au rolul de suprafete de lucru sau blaturi pentru mobilier, dar si pentru piesele de mobilier exterior. 

Astfel, oferta de placi compacte FunderMAX devine mai versatila ca niciodata cu noile modele Saxum (SX), Enduro (NN) and Strato (NO).

Cele trei modele se diferentiaza de produsele existente in oferta FunderMAX atat prin culoare cat si prin textura suprafetelor. 

Read More

Etichete:

Posted in Placi compacte interior exterior By admin store

Mocheta Sedna® de la Associated Weavers este moale, luxoasa si durabila. Tesatura este realizata din ECONYL®, o fibra din nylon reciclat din mochete vechi si plase de pescuit recuperate din oceane. Astfel, Sedna® ajuta activ la protejarea speciilor marine precum delfinii sau broastele testoase care nu se mai incurca in plasele abandonate. 

In plus, mocheta Sedna® are un suport textil ECO FusionBac fabricat 100% din sticle PET reciclate. Descopera povestea colectiei in articol.

Read More

Etichete:

Posted in Noutati By admin store

Tarkett iQ Surface atinge un echilibru greu de obtinut, intre decorativ si functional. Maiestria cu care a fost conceputa noua colectie de PVC, lansata la Milano Design Week 2019, se datoreaza atat specialistilor Tarkett cat si echipei de la studioul suedez de design, Note.

Read More
Posted in Covor PVC By admin store
Loading...
Va rugam, asteptati...