Tarkett iQ Surface atinge un echilibru greu de obtinut, intre decorativ si functional. Maiestria cu care a fost conceputa noua colectie de PVC, lansata la Milano Design Week 2019, se datoreaza atat specialistilor Tarkett cat si echipei de la studioul suedez de design, Note.

Intre decorativ si functional

Colectiile Tarkett iQ si-au creat o reputatie excelenta in piata, recunoscute de unii ca produse functionale desavarsite, iar de altii ca si produse decorative ce dau frau liber imaginatiei. Prin colectia iQ Surface, cei care aleg produsele colectiei vor avea ocazia sa vada si sa aprecieze ambele imagini. 

E important de inteles ca exista o diferenta majora intre idealul unei pardoseli frumoase din PVC, si realitatea nevoii unei pardoseli functionale inainte de toate. Domeniile de intrebuintare ale produsului, de la spitale, la scoli sau camine pentru batrani, au avut un rol esential in alegerea culorilor si a design-ului noii colectii.

In spatii precum cele din domeniul educatiei sau sanatatii, arhitectul poate induce o emotie pozitiva prin culorile pe care le alege pentru pereti si pardoseala. A putea da viata unui astfel de proiect este un lucru minunat pe care colectia iQ Surface a fost conceputa sa il faca.

Din perspectiva tehnica, colectia prezinta o usurinta deosebita la intretinere, dar si o rezistenta mare a design-ului la uzura. Garantia calitatii oferita produselor Tarkett se aplica cu succes si in cazul noii colectii, fiind respectate aceleasi principii de productie pentru a garanta un produs de inalta calitate, realizat cu grija fata de mediul inconjurator dar si de utilizatorii finali.

La o grosime de doar 2 mm, colectia iQ Surface se poate mula peste suprafete unduite, ceea ce o face pretabila nu doar ca solutie pentru pardoseala, cat si ca o solutie decorativa versatila pentru pereti sau mobilier.

Astfel au luat nastere 5 povesti cromatice in care tonurile, nuantele si materialele vin in intampinarea directa a design-ului si arhitecturii. 

Mai multe detalii despre noua colectie iQ Surface de la Tarkett puteti cere aici.