Atlas Concorde este unul dintre jucatorii cheie din piata mondiala de placi ceramice si una dintre cele mai importante si mari companii din acest domeniu, din intreaga lume. Misiunea lor este de a oferi designerilor, arhitectilor dar si celor mai exigenti clienti solutii ceramice potrivite pentru fiecare intrebuintare, asigurand un aspect estetic atragator in ton cu nevoile pietei, dar in acelasi timp, cu excelente performante tehnice.

Read More
Posted in Produse amenajari By admin store

Din acest an, ofertei Perpetuum se adauga panourile din fribrociment EQUITONE. 

EQUITONE este un material pentru fatade de culoare autentica, proiectat de arhitecti pentru arhitecti. Aspectul deosebit al fatadelor este dat de panelurile unice care subliniaza textura naturala, netratata a materialului de baza din fibrociment. Fibrocimentul este compus din ciment, celuloza si materiale minerale. 

Oricare ar fi optiunile de design de fatada care se doresc a fi explorate, prin natura culorii sale autentice, EQUITONE garanteaza detalii clare si un aspect monolitic.

Read More
Posted in Produse amenajari By admin store

Sistemele complete de pardoseli tehnice suprainaltate sunt printre cele mai moderne si eficiente pardoseli si devin din ce in ce mai mult o cerinta de baza in realizarea cladirilor de birouri moderne si nu numai.

Ele asigura flexibilitatea si functionalitatea neceseara in organizarea, mentenanta si eventuala restructurare a diverselor retele de distributie: electrice, de date, telefonice, de iluminare, de ventilatie, de apa, incalzire, etc.

Pardoseala suprainaltata - Quatro W 40
 
Read More

Treptat, mocheta a inlocuit pardoselile clasice datorita incontestabilelor avantaje pe care le prezinta: retentie praf, montare facila, disponibilitate intr-o mare varietate de culori, texturi, grosimi si modele. Pretul final al mochetei montate este mult mai mic decat cel al altor solutii de pardoseli cu costuri mari de montaj (parchet si ceramica). Mocheta asigura un confort sporit, o intretinere facila si ieftina, precum si crearea unei armosfere primitoare si calde atat in unitatile din industria ospitaliera (vile, pensiuni, hoteluri, restaurante, cluburi si baruri), cat si in birouri sau spatii comerciale mai speciale.

 

Read More

Prin construirea noii sali polivalente, Cluj-Napoca a intrat in randul oraselor in care sportul se poate practica la nivel de performanta intr-o sala echipata dupa standarde internationale. Suntem cu atat mai mandri ca la realizarea acestei sali ne-am adus si noi contributia prin dotarea unei sali de antrenamente.

Read More

Teatrul National "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca este una dintre cele mai prestigioase institutii teatrale din Romania. Teatrul asigura cresterea nivelului de dezvoltare culturala a comunitatii orasului Cluj. Suntem deosebit de mandri pentru faptul ca si firma Perpetuum a contribuit la amenajarea acestei cladiri istorice.

Read More
Posted in Mochete Proiectele noastre Produse amenajari By admin store
Loading...
Va rugam, asteptati...