Grija pentru starea de bine si confortul vizitatorilor, angajatilor, clientilor, studentilor, asistentilor din camine sau personalul clinicilor, in spatiile ude sau cu umezeala ridicata este o provocare unica.

Solutiile de pardoseala Altro raspund cu succes provocarii, oferind produse cu o estetica atragatoare si durabile pentru acest tip de spatiu in care sansele de alunecare sunt foarte mari. Majoritatea cladirilor au spatii umede care sunt folosite de o multitudine de tipuri de utilizatori, iar asta inseamna o multime de persoane pentru care pardoseala trebuie sa fie sigura.

Read More

Etichete:

Posted in Covor PVC By admin store

Tarkett iQ Surface atinge un echilibru greu de obtinut, intre decorativ si functional. Maiestria cu care a fost conceputa noua colectie de PVC, lansata la Milano Design Week 2019, se datoreaza atat specialistilor Tarkett cat si echipei de la studioul suedez de design, Note.

Read More
Posted in Covor PVC By admin store

Acczent Platinium este colectia de pardoseala eterogena de vinil de la Tarkett ce promite sa ne uimeasca, fiind creata pentru spatii cu trafic comercial in care se doreste o pardoseala extrem de durabila. Proprietatile acustice ale pardoselii permit o reducere a zgomotelor cu 9 dB, iar stratul de uzura de 1.02 mm face ca produsul sa aiba o perioada indelungata de folosire.

Read More
Posted in Covor PVC By admin store

Atunci cand cerintele clientilor se intalnesc cu creativitatea producatorilor de pardoseala, rezulta produse cu adevarat inovative care schimba standardele in amenajare.

Un astfel de produs este covorul PVC Altro Aquarius. Ce il face cu adevarat special este faptul ca poate fi utilizat atat in zone umede cat si uscate.

Covorul PVC Altro Aquarius poate fi folosit in spatii de tip: baie, vestiar, dus, sauna, spa, etc. Fiind un material versatil, acesta isi pastreaza proprietatile anti-alunecare atat in mediile uscate sau umede, cat si in cele mixte, fiind recomandat atat pentru piciorul gol cat si incaltat.

Read More
Posted in Covor PVC By admin store

Locatia din Turda este cel de-al 7-lea GameLand din reteaua de centre comerciale Winmarkt, dupa cele din Alexandria, Braila, Buzau, Galati, Ploiesti şi Ramnicu Valcea.

Read More
Posted in Mochete Covor PVC Proiectele noastre By admin store

Povestea Sofiaman, o afacere de familie, a inceput acum peste 18 ani, în 1996, cu o pijama simpla, din bumbac. De atunci, au fost realizate peste 4 milioane de produse, Sofiaman devenind cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania. Cu 8 magazine in toata tara si peste 300 de distribuitori natonali, brandul ofera produse pentru adulti, atat femei, cat si pentru barbati, dar si pentru copii si bebelusi.

Sofiaman

Read More
Posted in Covor PVC By Perpetuum
Loading...
Va rugam, asteptati...