Ne apropiem de finalul anului si acum e momentul perfect pentru a recapitula cele mai spectaculoase colectii care au fost lansate in 2018. Si ce poate fi mai spectaculos decat tapetul italienilor de la Parato? 

Cristina Massi ne-a obisnuit cu modelele ei extravagante, colorate si foarte indraznete, care imbina elemente clasice cu influente moderne in moduri creative ce surprind placut de fiecare data. In acest an, din atelierul Parato au iesit un numar notabil de colectii pe care le puteti in acest articol.

Read More
Posted in Tapet By admin store

Anul acesta, cei de la Parato, in colaborare cu Cristina Massi, au lansat o noua colectie de tapet.

Culorile ce stau la baza colectiei Parato Crea sunt galbenul, albastru, alb, maro si rosu, iar modelele sunt dominate de imprimeuri, damascuri, forme geometrice precum rombul sau dungile.

Read More
Posted in Tapet By admin store

Hotelurile, restaurantele, cluburile si cafenelele din ziua de azi pun accent din ce in ce mai mare pe diferentierea si personalizarea spatiului pe care il au la dispozitie, pentru a asigura o atmosfera cat mai aparte pentru clientii lor.


TAPET & PROFILE DE TAVAN

Tapetul a devenit astfel un element de decoratiune definitoriu pentru atmosfera unei incaperi si este utilizat foarte des de catre designeri. Marea varietate de culori, modele si texturi prin care se caracterizeaza oferta de tapet Perpetuum, va permite oricarui designeri crearea atmosferei dorite.

00023457_large

Read More
Posted in Produse profesionale curatenie Tapet By Perpetuum
Loading...
Va rugam, asteptati...