Hotelurile, restaurantele, cluburile si cafenelele din ziua de azi pun accent din ce in ce mai mare pe diferentierea si personalizarea spatiului pe care il au la dispozitie, pentru a asigura o atmosfera cat mai aparte pentru clientii lor.


TAPET & PROFILE DE TAVAN

Tapetul a devenit astfel un element de decoratiune definitoriu pentru atmosfera unei incaperi si este utilizat foarte des de catre designeri. Marea varietate de culori, modele si texturi prin care se caracterizeaza oferta de tapet Perpetuum, va permite oricarui designer crearea atmosferei dorite.


Astfel, Perpetuum ofera principalele tipuri de tapet:

  • Tapet profesional - pentru spatii publice cu trafic intens (institutii, spitale, clinici, hoteluri, casino-uri etc) acest tapet se evidentiaza printr-o rezistenta sporita la trafic cu densitate pana la 450 g mp, fiind un tapet rezistent la zgarieturi sau lovituri mecanice, cu tratament antibacterian, ignifug, etc.
  • Tapet standard - intr-o gama variata de culori, texturi si designuri - oferta Perpetuum este complexa, oferind atat variante clasice cat si moderne (pentru: pensiuni, sali de nunti, saloane de infrumusetare etc.)
  • Tapet personalizat / digital print reprezinta ultimul trend in decorarea si amenajarea spatiilor publice, comerciale, de birouri sau rezidentiale.

Principalele avantaje ale tapetului constau in urmatoarele:

  • varietate mare de culori, modele si texturi
  • montaj si intretinere usoara (este lavabil)
  • posibilitate nelimitata de combinatii a diferitelor modele si texturi
  • economic - se poate folosi in cantitate limitata, doar pentru scoaterea in evidenta a unui detaliu sau coltisor.

Profile de tavan - una dintre cele mai bune modalitati de a pune accentul final in amenajarea oricarui interior, ele ajuta atat la infrumusetarea plafoanelor cat si mascarea micilor defecte de constructie.

Pentru detalii si consiliere in alegerea tapetului, specialistii Perpetuum va stau la dispozitie aici.