Usile tehnice sunt de diverse tipuri, putand fi folosite in diverse domenii de activitate

Categoria usilor tehnice acopera o multitudine de domenii cu cerinte speciale, printre care usile contra radiatiilor, usi pentru spatii ude si umede, usi antiefractie, protectie fum, usi pentru izolare fonica si usi antifoc / antiincendiu.

In cele ce urmeaza, vom prezenta detaliile tehnice ce diferentiaza usile tehnice antifoc de celelalte categorii si rolul lor in cursul unei situatii de urgenta precum incendiul.

usi antifoc

Read More

Etichete:

Posted in Usi By admin store

O "amprenta" Perpetuum de aproximativ 5.000 mp!

 

Proiectele noastre


Unul dintre cele mai performante campusuri universitare din Europa poarta amprenta Perpetuum. Am avut placerea sa contribuim la realizarea noului sediu al Facultatii de Drept din Craiova, prin:

  • amenajarea salii de sport -450 mp; sala de sport a fost realizata pe sistem elastic compus din Lumnaflex Tarkett - ca si suport, si pardoseala sportiva Conica HG - ca si suprafata de joc. Elasticitatea deosebita este asigurata de cele doua sisteme, care lucreaza impreuna oferind conditii optime pentru diverse sporturi de sala – destinatia fiind multisport (atletism, handball, tenis, baschet, badminton etc.)
Read More
Loading...
Va rugam, asteptati...