Mocheta Sedna® de la Associated Weavers este moale, luxoasa si durabila. Tesatura este realizata din ECONYL®, o fibra din nylon reciclat din mochete vechi si plase de pescuit recuperate din oceane. Astfel, Sedna® ajuta activ la protejarea speciilor marine precum delfinii sau broastele testoase care nu se mai incurca in plasele abandonate. 

In plus, mocheta Sedna® are un suport textil ECO FusionBac fabricat 100% din sticle PET reciclate. Descopera povestea colectiei in articol.

Read More

Etichete:

Posted in Noutati By admin store

La Moduleo, un principiu de baza este ca interiorul trebuie sa reflecte identitatea celor care folosesc spatiul, fie ca este vorba despre un spatiu office sau unul rezidential. Pentru a veni in intampinarea unor cerinte variate, produsele Moduleo au fost concepute pe trei mari categorii - Select, Transform si Impress, ce acopera cu succes nevoile de baza dar si exigentele pentru produse exceptionale.

Read More

Etichete:

Posted in Noutati By admin store

Din aceasta vara, Agrob Buchtal se alatura listei noastre de furnizori de placi ceramice pentru fatade. Compania germana are o expertiza completa in domeniul placilor ceramice pentru toate domeniile de aplicare, acoperind aproximativ 100 de tari de pe 5 continente.

Read More
Posted in Noutati By admin store

Anul acesta, colectiile de pardoseala Tarkett au ca inspiratie patru trenduri. Aceste trenduri ilustreaza cum interactionam cu spatiul, ce experiente avem in acel spatiu si cum le impartasim cu ceilalti sau ce nevoie avem de la spatiu si cum poate decorul veni in intampinarea lor.

Atunci cand integram culori cu imprimeuri, texturi, lumini si linii, cream experiente - a explicat directorul de design de la Tarkett, Patricia Leunis.

Read More
Posted in Noutati By admin store

Creata pentru arhitecti si designeri, iD Mixonomi este noua colectie de placi modulare de vinil de la Tarkett. Colectia formata din 33 de culori disponibile in 10 forme permite personalizarea pardoselii fiecarei ambiante. iD Mixonomi depaseste limitele designului si ofera arhitectilor si designerilor posibilitatea de a-si exprima creativitatea prin crearea spatiilor complet personalizate si oferirea unei experiente unice in relatia cu clientii. 

In aprilie 2017, colectia iD Mixonomi a primit premiul Red Dot: Product Design.

Read More

Etichete:

Posted in Noutati By admin store

La inceputul acestui an, producatorul si liderul mondial in producerea de mocheta sustenabila si inovativa - Desso, a completat gama de mocheta Essentials II cu colectia Iconic - o celebrare a arhetipului culorii, perfecta pentru a crea pardoseli cu designuri de impact.

Noua colectie este un caleidoscop de 24 de culori, de la culori vibrante pana la nuante neutre, ce ofera designerilor posibilitatea de a crea zone open space pline de energie, sali de conferinta bine echilibrate, dar si de a diferentia cromatic pardoseala din zonele de lucru.

Read More

Etichete:

Posted in Noutati By admin store
Loading...
Va rugam, asteptati...