La inceputul acestui an, producatorul si liderul mondial in producerea de mocheta sustenabila si inovativa Desso, a completat gama de mocheta Essentials II cu colectia Iconic - o celebrare a arhetipului culorii, perfecta pentru a crea pardoseli cu designuri de impact.

Noua colectie este un caleidoscop de 24 de culori, de la culori vibrante pana la nuante neutre, ce ofera designerilor posibilitatea de a crea zone open space pline de energie, sali de conferinta bine echilibrate, dar si de a diferentia cromatic pardoseala din zonele de lucru.

colectia Iconic by Desso

Surse de inspiratie

Inspirata din textura materialelor tesute, colectia Iconic a fost creata folosind un procedeu de fabricatie unic a tuftului pentru ca suprafata mochetei sa capete un relief aparte cu adancimi ascunse.

colectia Iconic by Desso

Fiecare culoare din colectie a fost obtinuta prin suprapunerea a doua nuante contrastante, pentru a da viata unor tonuri subtile, unice, ce creeaza un joc interesant in schemele de culoare folosite pentru designul pardoselii.

Pentru un plus de intriga si impact, in compunerea fiecarei culori s-au folosit linii ascunse in tesatura, ce se dezvaluie subtil din diferite unghiuri ale spatiului amenajat cu aceasta colectie.

colectia Iconic by Desso

Colectia Iconic si grija pentru mediul inconjurator

Asa cum era de asteptat de la o mocheta Desso, colectia Iconic a fost conceputa in acord cu principiile pentru un stil de viata sustenabil. In compozitia mochetei intra fire de nylon recuperat din materiale reciclabile precum plasele de pescuit, dar si alte materiale ce contin fibre de nylon.

Astfel, toate produsele din colectia Iconic sunt certificate si adera filozofiei Cradle to Cradle a companiei, asigurand ca produsele sa aiba un impact pozitiv asupra mediului, sanatatii oamenilor, dar si sa poata fi reciclate intr-un mod non-toxic.

colectia Iconic by Desso

Gama completa de mocheta dale Desso disponibila pe site o puteti gasi aici, iar pentru detalii legate de noua colectie Iconic ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.