Hotelurile, restaurantele, cluburile si cafenelele din ziua de azi pun accent din ce in ce mai mare pe diferentierea si personalizarea spatiului pe care il au la dispozitie, pentru a asigura o atmosfera cat mai aparte pentru clientii lor.


TAPET & PROFILE DE TAVAN

Tapetul a devenit astfel un element de decoratiune definitoriu pentru atmosfera unei incaperi si este utilizat foarte des de catre designeri. Marea varietate de culori, modele si texturi prin care se caracterizeaza oferta de tapet Perpetuum, va permite oricarui designeri crearea atmosferei dorite.

00023457_large

Read More
Posted in Produse profesionale curatenie Tapet By Perpetuum

Treptat, mocheta a inlocuit pardoselile clasice datorita incontestabilelor avantaje pe care le prezinta: retentie praf, montare facila, disponibilitate intr-o mare varietate de culori, texturi, grosimi si modele. Pretul final al mochetei montate este mult mai mic decat cel al altor solutii de pardoseli cu costuri mari de montaj (parchet si ceramica). Mocheta asigura un confort sporit, o intretinere facila si ieftina, precum si crearea unei armosfere primitoare si calde atat in unitatile din industria ospitaliera (vile, pensiuni, hoteluri, restaurante, cluburi si baruri), cat si in birouri sau spatii comerciale mai speciale.

 

Read More
Loading...
Va rugam, asteptati...