Presurile profesionale sunt unul dintre cele mai rapide si eficiente moduri de a creste gradul de confort, siguranta sau ergonomia unui spatiu industrial cu cerinte speciale. Sa nu uitam nici de latura estetica a presurilor profesionale, care prin personalizare asigura si oportunitatea promovarii brandului sau numelui unei institutii, avand in vedere faptul ca majoritatea oamenilor se uita prima data pe pardoseala atunci cand intra intr-un spatiu.

Read More
Posted in Horeca By admin store

Unul dintre cele mai des intalnite subiecte de reamenajare este cel HoReCa. De aceasta data specialistii nostrii au ajuns la Targu-Neamt, la restaurantul si hotelul*** Doina.

In aceasta locatie s-a propus ca sistem de prindere a perdelelor ruloul roman (roman shade), deoarece arhitectura veche, asimetrica, intrerupta din loc in loc de grinzi de sustinere, nu permitea altceva care sa se incadreze in bugetul alocat.

Read More

Situat in partea de est a statiunii Covasna, Hotelul CLERMONT este uşor de localizat, datorită arhitecturii remarcabile şi amplasamentului excelent.

Camera Hotel Clermont                                                                                                     Decor Sali de Conferinte

Read More
Posted in Hotel Horeca By admin store

Hotelul de 4 stele Black Tulip s-a dezvoltat in jurul unui concept care imbina modernul si confortul, promitand de la inceput sa se pozitioneze ca un punct de reper in domeniul hotelier din Transilvania.

Decorarea camerelor este caracterizata in principal de calitatea produselor alese, urmarindu-se asortarea si individualizarea camerelor.

Read More
Posted in Hotel Horeca By admin store
Loading...
Va rugam, asteptati...