Ne apropiem de finalul anului si acum e momentul perfect pentru a recapitula cele mai spectaculoase colectii care au fost lansate in 2018. Si ce poate fi mai spectaculos decat tapetul italienilor de la Parato? 

Cristina Massi ne-a obisnuit cu modelele ei extravagante, colorate si foarte indraznete, care imbina elemente clasice cu influente moderne in moduri creative ce surprind placut de fiecare data. In acest an, din atelierul Parato au iesit un numar notabil de colectii pe care le puteti descoperi mai jos.

1. TENTENZA

Pornind de la 4 culori de baza: maro, albastru, alb si negru, colectia Tendenza este un joc de forme clasice precum dungile, motive florale, damascuri si forme moderne geometrice. Dorinta de noutate si reinventare este adusa la viata prin culori vibrante si imprimeuri indraznete ce dau spatiului o nota de actualitate.

2. VIA MARGUTTA

Inspirata de o strada din Roma, celebra ca locatie pentru intalnirile artistilor, Via Margutta este o colectie ce indeamna la visare prin culorile ei: galben, albastru, alb, maro si roz, dar si formele fluide precum valurie, motivele vegetale, sau imprimeurile geometrice. 

3. UNITI

Culorile ce stau la baza colectiei Uniti de la Cristina Massi sunt maro, albastru, galben si alb. Desi aparent o colectie simpla si accesibila datorita modelelor florale, in dungi sau a damascurilor, Uniti este de departe o alegere versatila ce poate imbraca cu usurinta peretii din dormitor, camera de zi sau birou, cu modele exclusiviste ce delecteaza privirea in fiecare zi.

4. ARIA

Colectia Aria suprinde prin influentele moderne puternice. Cromatica compusa din nuante de verde, albastru, rosu, alb si roz este transpusa in dungi, arabescuri si nu numai. Motivele favorite se unesc cu design-uri contemporane care deschid drumul spre o ambianta minunata in care te poti simti confortabil si relaxat.

5. FRIENDS

Colectia Friends a fost creata pentru adolescentii ce vor sa iasa din tipar, dar si pentru spatii comerciale. Peretii parca prind viata si au personalitatea lor cu modelele inovative. Impactul vizual al colectiei Friends incapsuleaza perfect motivele ce atrag atentia generatiei actuale de adolescenti, dar si dorinta lor de a se bucura de experiente personalizate, unice.

6. GALATEA

Pornind de la motivele decorative clasice - dungi, flori si arabescuri, colectia Galatea se adreseaza celor in cautarea stilului italienesc in toata splendoarea lui. Clasicul se renaste intr-o interpretare moderna de forme si culori.

7.  ATTIMI

Formele si geometria elementelor clasice precum dungile, motivele florale, sau arabescurile, in tonuri blande de verde, galben, rosu, alb sau roz, caracterizeaza o colectie ce isi lasa amprenta asupra starii de spirit. Modelele acestei colectii accesorizeaza prin simplitatea lor o ambianta tinereasca, aliniata curentelor decorative actuale.

Pentru detalii despre noile colectii Cristina Massi | Parato, ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.