Atunci cand cerintele clientilor se intalnesc cu creativitatea producatorilor de pardoseala, rezulta produse cu adevarat inovative care schimba standardele in amenajare.

Un astfel de produs este covorul PVC Altro Aquarius. Ce il face cu adevarat special este faptul ca poate fi utilizat atat in zone umede cat si uscate.

Covorul PVC Altro Aquarius poate fi folosit in spatii de tip: baie, vestiar, dus, sauna, spa, etc. Fiind un material versatil, acesta isi pastreaza proprietatile anti-alunecare atat in mediile uscate sau umede, cat si in cele mixte, fiind recomandat atat pentru piciorul gol cat si incaltat.


Inspirat din natura

 

Inspirat din natura

 

Inspiratia pentru colectia Aquarius vine din natura, pentru a da viata gamei variate de nuante, astfel incat covorul PVC poate fi elementul care ofera un plus spatiului prin design, culoare si textura.

Paleta cromatica atent aleasa permite realizarea a nenumarate decoruri. De la spatii de relaxare si vindecare in care sunt cautate tonurile pastelate, delicate, pana la spatiile in care se doreste un plus de culoare si veselie dat de jocul de culori si contraste, toate pot fi amenajate folosind covorul Aquarius.


Detalii tehnice

 

Detalii tehnice

Covorul PVC Aquarius are o grosime de 2 mm si face parte din categoria covoarelor PVC profesionale anti-derapante. Acesta a fost testat extensiv pentru proprietatile anti-alunecare cu diferite tipuri de papuci, pentru a asigura un nivel maxim de confort si siguranta.

Intreaga fisa tehnica poate fi vazuta aici.


Curatare si intretinere

 

Curatare si intretinere

Pentru ca este prevazut cu un strat de poliuretan de tip PUR Altro Easyclean Maxis, covorul este foarte usor de curatat si are o rezistenta excelenta la pete si solutiile chimice de curatare.

Profilul covorului Altro Aquarius nu permite acumularea de murdarie in zone greu accesibile pentru curatare, fiind un produs excelent de folosit in special in spitale si clinici.

Cei care aleg aceasta solutie de pardoseala beneficiaza de o garantie de 10 ani si de un produs profesional cu o durata de folosire de pana la 15 ani.

Mai multe detalii despre covorul PVC Altro Atlas puteti solicita aici.