Grija pentru starea de bine si confortul vizitatorilor, angajatilor, clientilor, studentilor, asistentilor din camine sau personalul clinicilor, in spatiile ude sau cu umezeala ridicata este o provocare unica.

Solutiile de pardoseala Altro raspund cu succes provocarii, oferind produse cu o estetica atragatoare si durabile pentru acest tip de spatiu in care sansele de alunecare sunt foarte mari. Majoritatea cladirilor au spatii umede care sunt folosite de o multitudine de tipuri de utilizatori, iar asta inseamna o multime de persoane pentru care pardoseala trebuie sa fie sigura.

Solutii pentru o stare de bine

Oferirea unei solutii sigure pentru pardoseala din mediile umede este preocuparea majora a celor de la Altro. Sampoanele, uleiurile de corp, produsele pentru par, toate acestea se regasesc in spatiile umede si cresc riscul de alunecare a celor care umbla pe aici. Pentru a se adresa provocarii acestor spatii au fost concepute Altro Pisces si Altro Aquarius ce reduc sansele de alunecare la 1 dintr-un milion, dar totodata ofera un produs ce lasa o impresie buna de lunga durata, de la modul in care se comporta in spatiul umed pana la modul in care arata. 

Altro Pisces

Specialistii Altro au descoperit ca pentru a crea spatii confortabile, in care sa te simti ca acasa, latura estetica conteaza emorn. Pentru cei care vor sa creeze spatii de relaxare, colectia de pardoseala Altro Pisces este o solutie remarcabila pentru zonele umede unde riscul de alunecare in picioarele goale este ridicat. Disponibila intr-o paleta de 16 culori delicate, Altro Pisces este o alegere potrivita ce capteaza nota confortabila de "acasa" intr-un produs ce ofera o buna performanta atat pentru piciorul gol cat si incaltat.

Altro Pisces este recomandat pentru folosirea in bai, dusuri, vestiare, saune, SPA, camine pentru batrani.

 

Altro Aquarius

Colectia de pardoseala Altro Aquarius a fost conceputa special pentru o performanta indelungata in spatii umede, atat pentru piciorul gol cat si incaltat. Aceasta ofera un grad ridicat de confort si siguranta atat in spatii umede cat si uscate. Paleta cromatica imbina tonuri delicate cu tonuri intense ce creeaza contraste interesante pe suprafata pardoselii si ofera o multime de posibilitati de design.

Produsele colectiei au fost intens testate cu o varietate de tipuri de incaltaminte si substante care pot afecta proprietatile anti-alunecare, pentru a crea un produs final de inalta calitate ce face fata cu succes in situatiile de risc ridicat de alunecare.

Fiind usor de curatat, cu Altro Aquarius beneficiezi atat de un produs ce arata bine cat si unul ce iti asigura siguranta. Produsele colectiei pot fi folosite cu succes in spatiile umede precum saunele, piscinele, baile, caminele de studenti, caminele pentru batrani, sau vestiare.

Daca proiectul tau include un astfel de spatiu cu cerinte speciale si un grad ridicat de umezeala, specialistii Perpetuum iti sunt alaturi pentru a alege solutia de pardoseala necesara. Pentru detalii ne puteti contacta aici.