Presurile profesionale sunt unul dintre cele mai rapide si eficiente moduri de a creste gradul de confort, siguranta sau ergonomia unui spatiu industrial cu cerinte speciale. Sa nu uitam nici de latura estetica a presurilor profesionale, care prin personalizare asigura si oportunitatea promovarii brandului sau numelui unei institutii, avand in vedere faptul ca majoritatea oamenilor se uita prima data pe pardoseala atunci cand intra intr-un spatiu.

Furnizorul nostru de presuri profesionale si stergatoare personalizate, Notrax, raspunde la provocararile fiecarui spatiu prin produse de calitate, adaptabile cerintelor speciale fiecarui tip de activitate.

1. Siguranta si confortul pe primul loc

In spatii precum bucatariile sau zonele de productie in care sansele de alunecare cresc datorita lichidelor sau grasimilor care pot ajunge pe jos, folosirea unui pres care ii protejeaza pe cei ce isi desfasoara activitatea in aceste spatii, face diferenta intre o zi de munca cu accidente sau fara.

Algerea presului anti-fatigue Sanitop Delux imbina comfortul, siguranta si este rezistent la zone cu trafic intens. Marginile drepte ale covoraselor permit conectarea lor pe lungime sau latime folosind elementele de legatura disponibile pentru acest model.

Fabricat dintr-un compus de cauciuc dur rezistent la uleuri si grasimi, presul Sanitop Delux are o durata de viata extrem de lunga. Beneficiu ergonomic al acestui covoras antioboseala se datoreaza inaltimii de 20 mm a platformei de lucru. Suprafata puternic antiderapanta si gaurile de drenaj largi il fac potrivit pentru zonele umede, uleioase si cu grasimi din unitatile de prelucrare si procesare a alimentelor sau din bucatariile profesioniste. 

2. Presuri pentru spatii cu cerinte speciale

O alta cerinta speciala a spatiilor industriale este necesitatea pentru presuri antistatice. 

Presul industrial antistatic ESD Diamond Stat este disipativ static in combinatie cu o suprafata laminata si o baza buretoasa pentru confort maxim. Presur are un design "deck plate" pentru aderenta si pentru intoarceri usoare si este prevazut cu cablu pentru impamantare si rampe-nivel pe toate cele 4 laturi pentru inlaturarea riscului de impiedicare. Covorasul industrial antistatic ESD este disponibil si in sisteme modulare, adica module patrate cu sistem de interconectare ce permit asamblarea lor la fata locului.

3. Presuri super antiderapante 

Sunt spatii industriale in care e nevoie de presuri super antideparante pentru zone foarte umede sau cu pete de ulei industrial.

Pentru acest tip de spatiu a fost conceput presul puternic antiderapant Grit Traxdin realizat din vinyl rezistent la uleiuri industriale are o suprafata acoperita cu minerale pentru prevenirea alunecarilor si accidentarilor in zone extrem de umede sau uleioase. Presul este usor manevrabil avand o greutate redusa ce il face o solutie antiderapanta sau anti-alunecare ideala si rapida. 

4. Presuri de interior

La mentinerea curateniei intr-un spatiu contribuie direct presul de interior ales.

Presurile de interior Uptown sunt usor de adaptat fiecarui spatiu atat prin forma cat si culoare si asigura uscarea corespunzatoare a talpii incaltamintei si retinerea umezelii sau murdariei. Suportul greu din vinil asigura longevitatea stergatorului si nu permite alunecarea acestuia pe pardoseala. Presul este recomandat in special in zone cu trafic intens, partea de interior a intrarilor in cladiri de birouri, hoteluri, banci, restaurante, magazine si cladiri publice.

5. Presuri personalizabile cu logo

Presul de interior personalizabil Logo Standard este un stergator absorbant multi-functional care nu doar curata talpa incaltamintei prin retentia prafului si umezelii, ci asigura si oportunitatea promovarii brandului sau numelui unei institutii.

Tehnologia Brilliant Step ofera posibilitatea de a reproduce imagini complexe, efecte tridimensionale, linii fine si nuante delicate de lumini si umbre. Suportul presului este rezistent la ulei si grasimi si este prevazut cu mici crampoane pentru a reduce la minim riscul alunecarii stergatorului pe pardoseala si pentru a permite aerisirea si uscarea corespunzatoare. Presul este recomandat a fi utilizat in zone cu trafic redus, partea de interior a intrarilor in birouri, magazine sau restaurante. 

Specialistii nostru va stau la dispozitie pentru consultanta si alegerea presului potrivit in functie de cerintele spatiului. Pentru mai multe detalii ii puteti contacta prin intermediul formularului de contact.