Colectia de placi compacte FunderMAX a fost actualizata cu trei noi modele de placi, create special pentru incorporarea in mobilierul de bucatarie unde au rolul de suprafete de lucru sau blaturi pentru mobilier, dar si pentru piesele de mobilier exterior. 

Astfel, oferta de placi compacte FunderMAX devine mai versatila ca niciodata cu noile modele Saxum (SX), Enduro (NN) and Strato (NO).

Cele trei modele se diferentiaza de produsele existente in oferta FunderMAX atat prin culoare cat si prin textura suprafetelor. 

Fiecare model imbina perfect caracteristicile dorite de la un material modern folosit pentru suprafete high-end: rezistenta absoluta, un finisaj mat intens ce atinge cu precizie trendurile actuale. Trebuie mentionat ca noile modele au proprietati anti-amprenta ceea ce le asigura un aspect desavarsit in orice situatie.

Calitatea superioara a produselor este aceeasi cu care ne-au obisnuit cei de la FunderMAX: rezistenta la razele UV dar si la alti factori externi ce fac noile modele de placi compacte sa poata fi folosite cu succes si pentru mobilierul exterior.

Saxum (SX) 

Saxum este un model puternic texturat. Suprafata mata cu efectul anti-amprenta ii ofera un aspect foarte actual. Paleta cromatica inspirata de estetica pietrei naturale face din Saxum o alegere contemporana si convingatoare atat pentru suprafetele de lucru din bucatarie cat si pentru mobilierul de exterior.

Enduro (NN)

Enduro este o noua creatie marca FunderMAX care exploreaza in profunzime aspectul vizual pe care il creeaza o suprafata de piatra naturala, atat prin culoare cat si prin formatiunile caracteristicile ce fac unica fiecare bucata. La nivel de tehnologie de realizare, Enduro face fata cu succes utilizarii intense din bucatarii sau spatiile exterioare. Finisajul mat, proprietatile anti-amprenta, dar si textura realizata in profunzime, ofera un caracter deosebit decorului in care este folosit.

Strato (NO) 

Asemanator cu Enduro, Strato este ideal pentru zonele exterioare sau pentru spatiile unde este preparata si consumata mancarea. O diferenta notabila este cea vizuala: modelele de placi compacte FunderMAX Strato convig prin suprafata neteda, slefuita. Modelele sunt disponibile in finisajul mat, cu proprietati anti-amprenta pentru un aspect ingrijit in orice situatie.

Pentru detalii legate de placile compacte FunderMAX, ne puteti contacta aici.