Industrii

Tabel Lista 

 1. Usi de interior Laminate CPL

  Usile din aceasta colectie sunt recomandate pentru toate tipurile de spatii, in special in incaperi cu trafic intens, precum hoteluri, birouri, spatii publice si apartamente.La productia usilor de intrare din colectia Laminate CPL s-a folosit un finisaj special rezistent la frecare si deteriorari mecanice CPL cu grosimea de 0,2 sau 0,7 mm, care in combinatie cu structura consolidata permit utilizarea acestor usi in diferite spatii, atat publice cat si in birouri.
 2. Usi de interior Porta Granddeco

  Design simplistDesignul clasic este garantia unui interior elegant. Designul simplist este intotdeauna de bun gust. Modelele prezentate se adreseaza acelui segment de piata care apreciaza in mod deosebit stilul traditionalist si apreciaza dulcele stil clasic.
 3. Benzi antiderapante Safety Trax

  Dimensiuni: 2.5 cm x 18 m, 5 cm x 18 m , 15 cm x 18.3 m.

   

  Benzile antiderapante Safety Trax au un strat superior de carbura de siliciu care asigura o suprafata antialunecare cu o durata de viata indelungata. Aderenta benzilor si pernitelor antiderapante este garantata de catre un adeziv acrilic aplicat pe verso care este usor de lipit si dezlipit in cazul suprafetelor curate si uscate. Utilizare recomandata: rampe, pante, scari si trepte, puntea vapoarelor. A se aplica numai pe suprafete uscate si curate!

 4. Compartimentari sanitare

  Compatimentarile sanitare din HPL reprezinta o solutie moderna si fiabila in comparatie cu solutiile clasice. Placa compacta cu finisaj HPL are suprafata impermeabila si neporoasa, conferindui o rezistenta ridicata la umezeala. De asemenea, datorita densitatii mari, placa compacta prezinta o rezistenta mare la socuri mecanice, zgarieturi, uzura, agenti abrazivi. In plus, murdaria este indepartata cu usurinta datorita suprafetei neporoase.
 5. Covor PVC Acczent Evolution

  Tarkett a suplimentat colecţia sa de top de podele de vinil, compacte şi eterogene pentru o performanţă îmbunătăţită şi pentru o uşurinţă a utilizării. Datorită rezistenţei sale, Acczent Evolution este ideală pentru suprafeţele cu trafic greu şi adaptată, în special pentru centrele medicale şi pentru instituţiile de învăţământ. Armonizare perfectă pentru un design de proiect. Acczent Evolution oferă modele moderne cum ar fi Salt&Pepper, Spaghetti sau Draft cu modele celebre ca de exemplu Sand, Spice sau Candy. Pentru a permite o armonie de design în întreaga clădire, toate design-urile sunt disponibile acum atât în versiunile compacte cât şi acustice, cu aceleaşi culori din întreaga gamă.
 6. Covor PVC Acczent Excellence 70 Opal

  Acczent Excellence 70 Opal este o podea de vinil compactă şi eterogenă creată pentru suprafeţele comerciale cu trafic intens. Stratul pur de uzură de PVC de 0,7 mm a fost întărit prin tratamentul pur de suprafaţă TopClean™ care oferă rezistenţă excelentă la abraziune, lovituri, zgârieturi sau pete. Tratamentul suprafeţei TopClean™ PUR ajută la o curăţare şi o întreţinere mai uşoară: nu este necesară ceara sau şlefuirea şi un consum redus de apă, energie şi agenţi chimici de curăţare.
 7. Covor PVC Acczent Excellence 70 Ruby

  Acczent Excellence 70 Ruby este o podea de vinil eterogenă compactă creată pentru zonele cu trafic comercial greu cum ar fi spitalele şi şcolile.Stratul pur de uzură de PVC de 0,7 mm a fost întărit prin tratamentul pur de suprafaţă TopClean™ care oferă rezistenţă excelentă la abraziune, lovituri, zgârieturi sau pete.Tratamentul special Tarkett oferă colecţiei Ruby o rezistenţă R10 la alunecare pentru a reduce riscurile de alunecare şi cădere.Centrele medicale şi instituţiile de învăţământ trebuie să asigure o igienă optimă şi un mediu sănătos. În plus, emisiile de COV ale Acczent Excellence 70 sunt printre cele mai mici din industria podelelor cu mai puţin de 100 μg/m3, adică de 10 ori mai reduse decât standardele europene în vigoare.
 8. Covor PVC Acczent Excellence 70 Silver

  O bogăţie de culori şi nuanţe inspirate de materiale naturale şi modele moderne. Exploraţi cea mai nouă colecţie compactă eterogenă de vinil de la Tarkett. Colecţia Acczent se va potrivi în orice interior sau creaţi contrastul de care vă simţiţi atraşi. Introduce modelele liniare pentru a scoate în evidenţă caracteristici, zonele separate şi pentru a crea contraste subtile.
 9. Covor PVC Altro Aquarius

  Covor PVC Altro Aquarius

Tabel Lista 

Loading...
Va rugam, asteptati...