Spatii publice

Tabel Lista 

 1. Compartimentari sanitare

  Compatimentarile sanitare din HPL reprezinta o solutie moderna si fiabila in comparatie cu solutiile clasice. Placa compacta cu finisaj HPL are suprafata impermeabila si neporoasa, conferindui o rezistenta ridicata la umezeala. De asemenea, datorita densitatii mari, placa compacta prezinta o rezistenta mare la socuri mecanice, zgarieturi, uzura, agenti abrazivi. In plus, murdaria este indepartata cu usurinta datorita suprafetei neporoase.
 2. Covor PVC Acczent Evolution

  Tarkett a suplimentat colecţia sa de top de podele de vinil, compacte şi eterogene pentru o performanţă îmbunătăţită şi pentru o uşurinţă a utilizării. Datorită rezistenţei sale, Acczent Evolution este ideală pentru suprafeţele cu trafic greu şi adaptată, în special pentru centrele medicale şi pentru instituţiile de învăţământ. Armonizare perfectă pentru un design de proiect. Acczent Evolution oferă modele moderne cum ar fi Salt&Pepper, Spaghetti sau Draft cu modele celebre ca de exemplu Sand, Spice sau Candy. Pentru a permite o armonie de design în întreaga clădire, toate design-urile sunt disponibile acum atât în versiunile compacte cât şi acustice, cu aceleaşi culori din întreaga gamă.
 3. Covor PVC Acczent Excellence 70 Opal

  Acczent Excellence 70 Opal este o podea de vinil compactă şi eterogenă creată pentru suprafeţele comerciale cu trafic intens. Stratul pur de uzură de PVC de 0,7 mm a fost întărit prin tratamentul pur de suprafaţă TopClean™ care oferă rezistenţă excelentă la abraziune, lovituri, zgârieturi sau pete. Tratamentul suprafeţei TopClean™ PUR ajută la o curăţare şi o întreţinere mai uşoară: nu este necesară ceara sau şlefuirea şi un consum redus de apă, energie şi agenţi chimici de curăţare.
 4. Covor PVC Acczent Excellence 70 Ruby

  Acczent Excellence 70 Ruby este o podea de vinil eterogenă compactă creată pentru zonele cu trafic comercial greu cum ar fi spitalele şi şcolile.Stratul pur de uzură de PVC de 0,7 mm a fost întărit prin tratamentul pur de suprafaţă TopClean™ care oferă rezistenţă excelentă la abraziune, lovituri, zgârieturi sau pete.Tratamentul special Tarkett oferă colecţiei Ruby o rezistenţă R10 la alunecare pentru a reduce riscurile de alunecare şi cădere.Centrele medicale şi instituţiile de învăţământ trebuie să asigure o igienă optimă şi un mediu sănătos. În plus, emisiile de COV ale Acczent Excellence 70 sunt printre cele mai mici din industria podelelor cu mai puţin de 100 μg/m3, adică de 10 ori mai reduse decât standardele europene în vigoare.
 5. Covor PVC Acczent Excellence 70 Silver

  O bogăţie de culori şi nuanţe inspirate de materiale naturale şi modele moderne. Exploraţi cea mai nouă colecţie compactă eterogenă de vinil de la Tarkett. Colecţia Acczent se va potrivi în orice interior sau creaţi contrastul de care vă simţiţi atraşi. Introduce modelele liniare pentru a scoate în evidenţă caracteristici, zonele separate şi pentru a crea contraste subtile.
 6. Covor PVC Altro Aquarius

  Covor PVC Altro Aquarius
 7. Covor PVC Altro Walkway 20 (VM 20)

  Covor PVC Sport Walkway 20 (WM 20) Perpetuum - Import si distributie a produselor de amenajari interioare
 8. Covor PVC IQ Granit

  Dacă se are în vedere cei 40 de ani de experienţă în producerea podelelor, iQ Granit este unul dintre cele mai bune materiale pentru podele de pe piaţă. Mii de arhitecţi au experimentat proprietăţile gamei iQ Granit pentru a crea interioare comerciale armonioase. Zecile de mii de oameni care se ocupă cu curăţenia ştiu că proprietăţile sale unice de curăţare sunt reale.Mii de manageri care administrează bugete au fost mai mult decât mulţumiţi de costurile de întreţinere reduse şi de aici, de costul superior al vieţii produsului. Iar milioanele de utilizatori sunt dovada calităţilor extraordinare de utilizare ale acestei podele omogene.În ziua de astăzi, peste 60 de milioane de m2 au fost montate în spaţii comerciale din întreaga lume.
 9. Covor PVC IQ Megalit

  iQ Megalit, un aspect superior al designului şi de profunzime a modelelor care îmbunătăţeşte orice zonă cu trafic greu.Fiind un inovator de seamă în industria podelelor, suntem mândri să vă prezentăm iQ Megalit, un aspect cu totul nou al podelelor omogene de vinil create pe baza unei tehnologii unice.Incredibila profunzime a modelului cu efect perlat şi părţi contrastante în echilibru, conferă gamei iQ Megalit viaţa unui material natural şi o personalitate puternică în jurul căreia ar vrea oricine să rămână.Procesul nostru de fabricaţie în curs de patentare precum şi avantajele tehnice unice conferă proprietăţi cum ar fi rezistenţa la zgârieturi, abraziune şi pete, împreună cu rezistenţa remarcabilă şi flexibilitatea materialului.
 10. Covor PVC IQ Optima

  Covor PVC IQ Optima aliniază designul la potenţialul de a crea o ofertă adevărată cu mai multe soluţii. De la spitale la şcoli, hoteluri sau birouri, de la încăperi umede la dormitoare, iQ Optima vă poate oferi o singură soluţie pentru un design complet. Gama iQ Optima regândită, a preluat vinilul omogen şi l-a ridicat la un nou nivel de design, cu o paletă care a dublat numărul de culori de la 30 la 64.Alăturat unor forme şi accesorii noi - plăci, plinte, acustic şi anti-alunecare, plus metode de îmbinare multi-culori - iQ Optima este o soluţie autentică pentru mai multe nevoi. iQ Optima are o culoare şi un design pentru fiecare interior, oferind o paletă de culori de la nuanţele practice de gri la culorile aprinse, precum şi aspectul plăcut şi ecologic al lemnului.

Tabel Lista 

Loading...
Va rugam, asteptati...