Podele terasa WPC - Colectia Glacier

Podele de exterior WPC - Colectia Glacier – ultima invovatie in materie de tehnologie si design.

Podelele din WPC sunt o solutie inovatoare pentru terase, folosita ca alternativa la podelele din lemn natural. WPC-ul este un material compozit ce imbina fibrele lemnoase cu plasticul, iar acest fapt ii confera o stabilitate dimensionala foarte buna. In plus, podelele din WPC rezista atacurilor insectelor, nu favorizeaza dezvoltarea mucegaiului, nu produc aschii, nu crapa. Cu o instalare si o intretinere corespunzatoare, o terasa cu podele din WPC  arata ca noua chiar si dupa 10 ani.

De ce Glacier? -Ca noutate in materie de tehnologie placile din colectia Glacier sunt placi pline  ceea ce, spre deosebire de placile standad cu miez de tip fagure, goale la interior, ii confera o rezistenta mult mai buna in timp si o stabilitate dimensionala ridicata. Cu acest tip de placa ai siguranta ca podeaua isi va pastra planeitatea si integritatea (nu crapa) dupa actiuni repetate de inghet /dezghet. - nu necesita uleiere la fel ca si lemnul natural; - datorita raportului de 75% lemn si doar 25% polimeri de inalta calitate  nu se incalzeste la fel de tare de la soare ca si podelele din WPC cu continut  ridicat de plastic ceea ce il face pretabil la mersul cu picior gol.

Cu un design modern, adaptat trendurilor actuale, colectia Glacier va aduce mai aproape de natural printr-un tip de finisaj  cu striatii fine , neregulate si culori inspirate din natura.


[ citeste in continuare ] [ restrange descrierea ]
  • Culori
  • Detalii Tehnice

Mai multe informatii

Producator pardoseala Torro Timber
Grosime (mm) 16
Forta de rupere (KN) 3,2
Rezistenta la alunecare ≥0,43
Dimensiune 193 mm X 3000mm, 193 mm X 4000mm
Fisiere / Descarca
Loading...
Va rugam, asteptati...