Divizii

Divizii

Tabel Lista 

 1. Divizia - Magazin Online

  Atria - magazin on-line de perdele, draperii, covoare si alte textile de casa.
 2. Divizia - Tapet

  Mii de modele de tapet decorativ si profesional.
 3. Divizia Ambalaje

  Compania SC Ax Perpetuum Impex SRL activeaza pe piata importului si distributiei de borcane, sticle alcool, sticle bulion / ketchup, dopuri, capace pt borcane, damigene si accesorii vinificatie din anul 1994. Distributia vizeaza atat fabrici (de conserve, de sucuri si bauturi alcoolice, etc.) cat si producatori si procesatori de miere (mierari), en-gross-uri, hypermarketuri si supermarketuri, persoane fizice, livrarea facandu-se la nivel national, indiferent de zona.

  Suntem o echipa entuziasta, pregatita in orice moment sa va consilieze si sa se asigure ca fiecare comanda va fi onorata in conditii optime. Ne alegem furnizorii cu atentie, pentru a va putea oferi produse de calitate la cele mai bune preturi. In cei 20 de ani de activitate am acumulat experienta si am adaptat permanent colectia la nevoile pietei, promovand flexibilitate si variatie.

  Am reusit sa legam parteneriate stabile cu furnizori europeni importanti (producatori din Italia, Cehia, Spania, Ucraina, Slovacia, Germania, Ungaria), obtinand preturi competitive si produse de o calitate exceptionala. Ofertele de vanzare la palet beneficiaza de preturi adaptate cantitatii, si se adreseaza fabricilor de conserve, industriei alimentare, sau hipermarketurilor. Pentru magazine alimentare de mica dimensiune, pentru producatorii de miere si pentru clientii casnici avem in oferta ambalarea la bax, care ofera clientilor posibilitatea de a procura produsele la preturi mult mai mici decat ofertele la bucata de pe piata.

  Pentru oferte personalizate de pret sau detalii suplimentare, contactati-ne!

  B-dul Muncii nr.18B 400641 Cluj-Napoca

  Comenzi: +40 751 162 420; +40 743 098 424

  Serviciu Clienți: +40 743 098 430

  www.borcane.ro

 4. Divizia Ceramica

  Placi ceramice pentru spatii office sau rezidentiale. Modele variate cu linii de design ce variaza de la clasic si modern pana la neo.
 5. Divizia Pardoseli

  Înfiinţată în anul 1994 la Cluj-Napoca
 6. Divizia Presuri Profesionale

   

  Presurile profesionale - atat cele de productie proprie (brandul Elephant), cat si cele din import - sunt distribuite la nivel national de o retea de vanzari specializata, cu experienta de peste 25 ani.

  Sortimentatia noastra cuprinde o gama larga de presuri profesionale cu profile din aluminiu, stergatoare non-absorbante de exterior, stergatoare absorbante de interior (bariere de praf), presuri personalizate cu logo, presuri si covorase industriale anti-oboseala, presuri modulare si la metru liniar pt industria alimentara, presuri igienice si antibacteriene pt piscine, vestiare si dusuri, respectiv benzi si pernite antiderapante pentru rampe si alte zone alunecoase. Fie ca aveti nevoie de pres / stergator profesional pt zone cu trafic intes, mediu sau greu, specialistii de la Perpetuum va vor asista in gasirea presului sau sistemului de pres potrivit pt nevoile dumneavoastra!

  Cu o experienta de peste 25 ani in acest domeniu, suntem pregatiti sa raspundem oricaror provocari! Consultanta profesionista, produsele si serviciile noastre de calitate si cele mai bune preturi de pe piata ne recomanda!

   

 7. Divizia Profiline

  Profiline acopera toate categoriile de baza din domeniul plintelor si al profilelor, produse pentru finisarea diferitelor tipuri de pardoseli, pentru protectia treptelor si a muchiilor peretilor.

  Magazin on-line: www.profiline.ro

 8. Divizia Proiecte

  Divizia proiecte - oferă servicii profesionale de amenajare cu o gama completa de produse de interior: mocheta, pvc, linoleum, parchet, pardoseala tehnica, usi, textile hoteliere, si de exterior: gazon sintetic si tartan pentru terernuri de sport , deck, presuri profesionale s.a. pentru cele mai diverse domenii: HoReCa, baze sportive, spitale, clinici, școli.

  Focusul diviziei este de a oferi servicii complete pentru fiecare etapă a proiectelor de amenajări interioare și exterioare: consultanță în alegerea soluției, soluții financiare, instalare și montaj, garanție și post-garanție. Cu ajutorul unei echipe dedicate de peste 35 de specialiști în domeniul amenajărilor care asigură acoperire la nivel național, Perpetuum oferă siguranța lucrului bine făcut.

 9. Divizia Salubritate

  Înfiinţată în anul 1994 la Cluj-Napoca
 10. Divizia Textile de casa

  Divizia textile de casa va pune la dispozitie o gama completa de textile de casa.

  La noi puteti gasi:

  - Perdele metraj;

  - Draperii metraj;

  - Prosoape/halate baie/plaja din bumbac egiptean;

  - Textile bucatarie ( prosoape bucatarie, fete de masa, seturi masa decorative);

  - Textile dormitor ( lenjerii pentru pat, cuverturi, paturi, perne decor);

  Colaboram cu peste 400 de clienti interni si suntem printre principalii furnizori de textile de casa in retelele de magazine DIY, Hypermarket, Supermarket si Distribuitori. Promovam produsele noastre caracterizate prin calitate, stil si utilitate sub brandul Atria.

  Pentru oferte va rugam sa ne contactati :

  Persoane juridice : +40 758 066.382; textile@perpetuum.ro

  Persoane fizice :     +40 754-320.320; atria@perpetuum.ro

Tabel Lista 

Loading...
Va rugam, asteptati...