Acczent Platinium este colectia de pardoseala eterogena de vinil de la Tarkett ce promite sa ne uimeasca, fiind creata pentru spatii cu trafic comercial in care se doreste o pardoseala extrem de durabila. Proprietatile acustice ale pardoselii permit o reducere a zgomotelor cu 9 dB, iar stratul de uzura de 1.02 mm face ca produsul sa aiba o perioada indelungata de folosire.

In plus, pardoseala este tratata cu Top Clean XP pentru a proteja suprafata de vinil de actiunile mecanice dar si o mai buna intretinere si curatare.  

Colectia Acczent Platinium este disponibila si in versiunea Tapiflex Platinium pentru spatiile cu cerinte acustice ridicate, dar este integrata si cu produsele Tarkett pentru pereti, pentru a oferi solutii complete si in spatii cu un nivel ridicat de umezeaza precum vestiarele, baile sau SPA-urile.

Creaza spatii distincte, de la pardoseala pana la pereti

Special conceputa pentru spatii din domeniul Sanatatii si al Educatiei, produsele robuste ale colectiei fac fata cu succes zgarieturilor, petelor sau indentatiilor, datorita stratului de protectie aplicat pe toate produsele colectiei. Pardoseala de vinil nu doar va "respinge" murdaria, dar in timp, se poate observa o reducere de pana la 25% a costurilor cu intretinerea si curatarea.

Paleta cromatica compusa din 72 de culori ofera o multime de posibilitati de personalizare a pardoselii, care impreuna cu tapetul de pe peretii adiacenti, dau nastere unor ambiante cu adevarat expresive.

O alta caracteristica remarcabila a colectiei este ca designul produselor nu este printat pe suprafata lor ci este construit in structura lor, ceea ce face ca produsele sa isi mentina aspectul pe intreaga durata de folosire.

Alaturi de design, pardoseala aplicata pe un substrat subtire de beton va absoarbe pana la 9 dB din zgomot. Aceasta calitate este deosebit de importanta pentru spatiile cu trafic constant, in care o buna absorbtie zgomotului produs de pasi contribuie semnificativ la calitatea ambiantei.

Colectia Acczent Platinium se imbina cu succes si cu colectia de vinil Excellence, ProtectWALL si Tapiflex Stairs, pentru solutii decorative de inalta calitate nu doar pentru un spatiu, ci pentru o intreaga cladire.  

Pentru detalii despre colectia Acczent Platinium de la Tarkett, de puteti contacta aici.