Podele de exterior WPC din Colectia Glacier de la Torro Timber sunt ultima invovatie in materie de tehnologie si design.

Afla in continuare ce caracteristici speciale au podelele WPC si de ce merita sa le alegi pentru amenajarea spatiilor exterioare in care se doreste o nota moderna sofisticata, dar care isi mentin aspectul de la un sezon la altul.

Podelele din WPC sunt o solutie inovatoare pentru terase, folosita ca alternativa la podelele din lemn natural. WPC-ul este un material compozit ce imbina fibrele lemnoase cu plasticul, iar acest fapt ii confera o stabilitate dimensionala foarte buna.

In plus, podelele din WPC rezista atacurilor insectelor, nu favorizeaza dezvoltarea mucegaiului, nu produc aschii, nu crapa.

Cu o instalare si o intretinere corespunzatoare, o terasa cu podele din WPC arata ca noua chiar si dupa 10 ani.

Podele de exterior WPC

De ce Glacier?

Ca noutate in materie de tehnologie placile din colectia Glacier sunt placi pline ceea ce, spre deosebire de placile standad cu miez de tip fagure, goale la interior, ii confera o rezistenta mult mai buna in timp si o stabilitate dimensionala ridicata.

Cu acest tip de placa ai siguranta ca podeaua isi va pastra planeitatea si integritatea (nu crapa) dupa actiuni repetate de inghet /dezghet.

Trebuie mentionate in plus si urmatoarele avantaje ale alegerii podelelor WPC:

  •  nu necesita uleiere la fel ca si lemnul natural;
  • datorita raportului de 75% lemn si doar 25% polimeri de inalta calitate  nu se incalzeste la fel de tare de la soare ca si podelele din WPC cu continut  ridicat de plastic ceea ce il face pretabil la mersul cu picior gol.

 Podele de exterior WPC

Cu un design modern, adaptat trendurilor actuale, colectia Glacier va aduce mai aproape de natural printr-un tip de finisaj  cu striatii fine , neregulate si culori inspirate din natura.

 Podele de exterior WPC

Pentru a cere mai multe detalii despre podelele de exterior din WPC, ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact aici.