Din aceasta vara, Agrob Buchtal se alatura listei noastre de furnizori de placi ceramice pentru fatade.

Compania germana are o expertiza completa in domeniul placilor ceramice pentru toate domeniile de aplicare, acoperind aproximativ 100 de tari de pe 5 continente. 

Compania isi are originile inca din secolul al XVIII-lea, iar in prezent activitatea se concentreaza in cele 4 unitati de productie ultraspecializate din Germania, care ofera o paleta unica de materiale ceramice ce se adreseaza arhitectilor, proiectantilor dar si utilizatorului final:

  • placi ceramice de inalta calitate pentru domeniul rezidential
  • placi anti-alunecare pentru domeniul comercial sau industrial
  • sisteme ceramice pentru fatade
  • solutii prestigioase pentru spatii publice precum zone comerciale, restaurante sau hoteluri.

Combinatia dintre functionalitate, calitate si design este o provocare la care Agrob Buchtal raspunde de fiecare data prin produse inovative deosebite. Astfel, nevoia utilizatorilor si a designerilor ocupa de fiecare data primul loc. In acest fel, produsele inovative si solutiile individuale sunt dezvoltate cu accent pe design de inalta calitate. Succesul acestei abordari este confirmat de numeroasele premii si colaborari cu arhitecti de renume.

Dincolo de garantarea calitatii prin eticheta "made in Germany", compania ofera un serviciu complet de consultanta. Acest serviciu vine in sprijinul arhitectilor inca din faza de inceput a proiectelor, preluand o parte din sarcinile arhitectilor si lasand mai mult loc pentru focusarea lor pe sarcinile creative.

Un alt atribut esential produselor Agrob Buchtal este proprietatea "HT" a suprafetelor, unica produselor de acest tip. Aceasta inovatie revolutionara ofera placilor ceramice proprietati hi-tech impresionante: sunt extrem de usor de curatat, au proprietati antibacteriene fara sa fie tratate chimic si reduc emisiile de substante daunatoare in aer.

Asa arata o scurta demonstratie a proprietatii HT:

Pentru mai multe detalii despre produsele Agrob Buchtal prezente in oferta Perpetuum ne puteti contacta prin formularu de aici.