Societatea de servicii de investitii financiare BRK Financial Group este primul broker local de retail care a listat la Bursa de Valori București produse structurate. De asemenea, compania beneficiaza de suportul unui departament intern de analiza, care raspunde nevoilor de analiza și tranzacționare adresate investitorilor instituționali, rezidenți și nerezidenți.

Pentru a putea desfasura activitatile in cele mai bune conditii, firma de brokeraj a apelat la serviciile Perpetuum pentru a gasi solutiile potrivite in amenajarea cladirii de birouri.

Pentru pardoseala din spatiul de birouri au fost recomandate placile LVT Tarkett.

Adesea neglijate in procesul de amenajare, corpurile de iluminat sunt extrem de importante nu doar din considerente practice. Rolul lor nu se mai rezuma doar la asigurarea luminii corespunzatoare intr-o incapere, ci au devenit un important element de decor, care poate contribui la crearea atmosferei dorite.

Alegerea corpurilor de iluminat potrivite pentru o cladire de birouri moderna si eleganta este definitorie pentru perceptia pe care anjagatii o vor avea asupra fiecarei incaperi.

 

Draperiile cuprinse in oferta Perpetuum combina functii estetice si caracteristici inteligente, asigurand o ambianta placuta si confortabila in orice tip de incapere sunt folosite.

Placile sau partitiile de sticla sunt un mod excelent de a compartimenta spatiul deschis dintr-un birou, economisind spatiul ocupat de un perete clasic si aducand toate beneficiile folosirii sticlei - raspandirea luminii naturale, senzatia de spatialitate si intimitate oferita de izolatia fonica ce o ofera sticla si nu in ultimul rand, rezistenta sticlei securizate.

Daca ai un birou pentru care doresti o amenajare de ultima ora, ne poti contacta prin intermediul formularului de contact.