Cu totii stim cat de mult conteaza prima impresie si cat de greu poate fi schimbata. Acest lucru e valabil si pentru domeniul horeca, dar nu numai, datorita elementelor care compun ambianta si care trebuie sa indeplineasca un dublu rol: estetic si functional. Astfel, textilele din camera de hotel trebuie sa fie alese pentru a satisface si pe cei mai pretentiosi dintre oaspeti.

Aranjamentele de perdele si draperii au un rol esential in crearea unei ambiante armonioasa, fie ea moderna, clasica, minimalista sau baroca.


Textilele pun baza unei atmosfere placute si primitoare, in care oaspetii sa revina cu placere.

In functie de planul decorativ si efectul dorit, se poate opta pentru un aranjament clasic de perdele si draperii cu rejansa, bride sau rulou roman ori panou japonez. In functie de stilul ales, specialistii Perpetuum va vor recomanda si tipul de galerie potrivit: galerie clasica, sina de tavan sau sisteme de prindere speciale.

Perdelele si draperiile din oferta Perpetuum au fost alese atat pentru caracteristicile estetice cat si pentru cele inteligente, asigurand o ambianta confortabila si placuta atat in spatii din industria horeca cat si in cladiri publice.


Tapiteriile se recomanda pentru completarea ambiantei prin punerea in evidenta a diferitelor elemente din ambianta: un fotoliu, scaunele clasice sau tablia unui pat.

In functie de solicitarile si nevoile clientilor si normele de siguranta in vigoare, perdelele, draperiile si tapiteriile pot avea urmatoarele caracteristici speciale: ignigug, black-out, antifonic, antibacterian, teflonat, antistatic sau filtrare aer.

Mangaierea delicata a lenjeriei de pat va asigura oaspetilor un somn linistit si confortabil, creandu-le iluzia confortului de acasa. Oferta Perpetuum cuprinde lenjerii de pat de 1 si 2 persoane din bumbac satinat, percale si ranforce de grosimi si texturi diferite, toate cu aspect desavarsit, rezistente si usor de intretinut.


Lenjeriile de pat de dimensiuni standard sunt livrabile de pe stoc, insa la comanda putem livra lenjerii de orice dimensiuni, in functie de necesitatile clientului nostru.

Complementar lenjeriilor de pat, oferta Perpetuum cuprinde si huse de protectie saltea, pentru a evita efectele neplacute ale unor eventuale accidente.

Baia poate influenta decisiv prima impresie a oaspetilor asupra locatiei. Fie ca este vorba despre hotel, salon de infrumusetare, centru wellness sau SPA, alegerea prosoapelor, halatelor de baie si papucilor trebuie sa fie perfecta.

Confectionate din cel mai fin bumbac egiptean, prosoapele si halatele de baie din oferta Perpetuum sunt extrem de absorbante, marind astfel senzatia de confort si rasfat pentru oaspeti.

In plus, va recomandam serviciul de personalizare prin broderie a textilelor folosite in baie pentru o imagine desavarsita a locatiei. Pentru a cere o oferta personalizata, ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact aici.