Locatia din Turda este cel de-al 7-lea GameLand din reteaua de centre comerciale Winmarkt, dupa cele din Alexandria, Braila, Buzau, Galati, Ploiesti şi Ramnicu Valcea.

GameLand este locul ideal unde poti socializa, te poti simti bine alaturi de prieteni sau iti poti sarbatori onomastica intr-un cadru modern, pe o suprafata generoasa de 490 mp.


Pentru a da viata acestui proiect, cei de la GameLand au apelat la specialistii Perpetuum pentru recomandarea pardoselii potrivite fiecarei zone de jocuri.

Astfel, pentru spatiul de 490 mp au fost recomandate urmatoarele tipuri de pardoseala:

Gameland

Mocheta Quartz rezista la trafic comercial mediu si a fost aleasa datorita proprietatilor ce respecta toate prevederile legate de pardoselile destinate locurilor publice. Firul de poliamida Imprel de calitate superioara, asigura anduranta la trafic, durabilitate, mentinerea aspectului si culorii, usurinta curatarii.

Pardoseala PVC Grabosport a fost recomandata pentru a crea un spatiu dedicat sportului, in care pardoseala sa perminta flexibilitatea in miscare necesara in tenisul de masa. Pardoseala PVC Grabosport absoarbe socurile, este usor de curatat si intretinut.

Daca te pregatesti pentru amenajarea unui spatiu comercial si ai nevoie de un sfat profesionist, poti contacta specialistii Perpetuum prin intermediul formularului de contact.