Make It Your Own este colectia de mocheta de la DESSO care te ajuta sa iti spui povestea in moduri surprinzatoare.

Colectia de mocheta dale a fost lansata la mijlocul anului 2017, iar obiectivul principal al colectiei este de a inspira arhitectii si designerii de interior sa se joace cu texturile, culorile si efectele create de materiale, pentru a-si asterne propria poveste pe suprafata pardoselii.

Intr-o lume in care productia in masa, eficienta si standardizarea sunt elemente ce stau la baza fiecarui lucru, este important sa realizam ca spatiile interioare sunt construite pentru a reflecta nevoile noastre, dar si identitatea noastra. 

Mocheta DESSO Make It Your Own este raspunsul nevoii de a crea un spatiu unic, personalizat si cu o identitate bine conturata.

Colectia abordeaza trei teme distincte: combinarea texturilor, asortarea culorilor si intensitatilor, si efectele create de materiale.

La finalul anului 2017, DESSO a adaugat colectiei principale Make It Your Own inca doua modele de mocheta pentru a crea posibilitati nelimitate de decorare si personalizare a pardoselii.

Cele doua modele - Pixelate si Metallic Shades - completeaza temele de baza ale colectiei pentru a crea interioare cu adevarat unice.

Modelele de dale Pixelate sunt inspirate din suprapunerile de culori si sunt disponibile in 8 culori. Dalele de mocheta atrag atentia cu un gradient de culori delicat, ce reda tranzitia dintre doua fire de culoare, unul simplu intr-o singura nuanta si un fir cu mai multe culori. 

Designul modelului Pixelate a fost conceput pentru ca dalele sa poata fi instalate la intamplare, formand un degrade in diferite directii pentru un aspect cu adevarat unic. Firele colorate folosite in realizarea dalelor de mocheta oferta o multitudine de oportunitati de a asorta paleta cromatica a pardoselii cu celelalte elemente precum tapetul, mobilierul sau vopseaua peretilor.

Dalele Metalic Shades au fost create pentru a oferi arhitectilor oportunitatea de a experimenta cu efectele mate si lucioase. Disponibile in 10 culori, printre care si Copper Mauve, Silver Black, Gold Griege, Silver Light sau Pearl Beige, dalele de mocheta sunt disponibile in doua formate cu intensitati diferite ale firului metalic din tesatura. Dalele pot fi folosite intr-o singura culoare pe intreaga suprafata a unui spatiu larg, sau in combinatii pentru a crea zone sau tranzitie intre diferite spatii.

La baza modelelor deosebite ale intregii colectii Make It Your Own, cei de la DESSO pun accentul pe folosirea materialelor 100% reciclabile in realizarea colectiilor, iar DESSO este prima companie de mocheta din lume care foloseste carbonatul de calciu in realizarea mochetei.

Mai multe detalii despre mocheta dale DESSO puteti afla pe site, sau pe pagina noastra de contact.