Bawerk Parquet, unul dintre liderii europeni pe piata parchetului din lemn natural, se alatura listei noastre de furnizori. 

Valorile de baza ale producatorului elvetian de parchet sunt dezvoltarea, productia, servisarea si instalarea. Oferind un standard inalt de calitate la fiecare dintre cele patru stadii, Bauwerk isi asigura cu succes locul printre cei mai exclusivi producatori de pardoseala de cea mai buna calitate, de la productie pana la livrare si instalare.

Echipa si tehnologia

Pentru a obtine produse de inalta calitate, Bauwerk pune cea mai noua tehnologie din domeniu in mainile unei echipe de specialisti pasionati de acest domeniu. In plus, inspectarea constanta a produselor asigura un nivel in plus de garantie a calitatii superioare pentru care pardoseala Bauwerk este renumita.

Inspiratie si design

Un alt element important in realizarea produselor Bauwerk este implicarea consultantilor in design si decor interior, in realizarea produselor. La Bauwerk Worlds of Parquet din Elvetia, Germania si Austria, clientii au ocazia sa traiasca experienta si sa se lase inspirati de fiecare aspect al parchetului.

Instalatori specializati

O pardoseala de cea mai buna calitate nu poate fi obtinuta decat instalata de profesionisti. Din acest motiv, Bauwerk lucreaza cu instalatori selectati, carora le ofera training-uri periodice in cadrul scolii Bauwerk Parkett Academy (BPA) din St. Margrethen.

Inovatie

Pentru Bauwerk calitatea inseamna imbunatatiri constante. Inca din anii 1950, compania a inceput sa faca studii si cercetari asupra tehnologiei de prelucrare a lemnului. In prezent, compania isi continua cercetarile cu acelasi spirit pionier pentru realizarea de produse cu adevarat exeptionale, ce fac diferenta in decorul interior.

Pentru mai multe detalii legate de produsele Bauwerk Parquet, ne puteti contacta aici.