In 2018, producatorul de placi ceramice Laminam s-a alatural listei noastre de furnizori. 

Misiunea Laminam este producerea de placi ceramice de mari suprafete si grosime minima. Acest obiectiv a evoluat incluzand cea mai noua tehnologie de productie, pentru a intampina nevoile pietei, de la cerintele arhitecturale pana la cele ale finisajelor interioare.  

 

Astfel, iau nastere doua directii puternic conectate, una pentru arhitectura unui spatiu, iar a doua pentru finisajele din interior:

  • Placi de 1000x3000 mm, cu o grosime de 3 si de 5,6 mm, ce pot fi folosite in aplicarea pe pardoseala, pereti sau fatade exterioare.
  • Placi de 1260x3240 mm, cu o grosime de 12 si 5,6 mm, ce pot fi folosite pentru mese, blaturi in bucatarie, suprafete in baie sau in industria constructiilor.

Esenta unei suprafete 

Pornind de la aceasta idee, Laminam a creat un nou concept de suprafata, un produs estetic avansat, cu performante tehnice exceptionale si caracteristici unice. Placile ceramice Laminam sunt produse folosind tehnologii avansate care permit reducerea grosimii placii si cresterea suprafetei, cu o rezistenta mare la factorii mecanici, chimici, la zgarieturi si abraziuni, la inghet, la mucegai si igrasie, dar si la efectul razelor UV. 

Toate proprietatile caracteristice si cromatice ale placilor raman neschimbate, fiind create sa reziste in timp si la intemperii. In plus, placile sunt produse responsabil: reteta realizarii lor include materiale prime naturale, folosind tehnologii sustenabile, ce rezulta in produse complet reciclabile. Aceasta este filozofia Laminam.

Arhitectura

Plane si deosebit de usoare, placile ceramice de 1000x3000 mm, cu o grosime de 3 sau 5 mm, formeaza o "piele" arhitecturala autentica creata de un material care imbraca suprafetele interioare sau exterioare in texturi naturale sau industriale si ultra-tehnologice.

Finisaje si design

Placile ceramice de 1260x3240 mm, cu o grosime de 12 si 5,6 mm,  au fost concepute pentru universul finisajelor, pentru suprafetele orizontale in bucatarie sau baie. Multumita performantelor tehnice excelente, placile Laminam sunt potrivite si pentru cele mai delicate intrebuintari, care necesita igiena maxima si o buna rezistenta. Virtutile estetice si suprafata mare au un avantaj artistic major, oferind continuitate pe intreaga suprafata, imbracand-o in tonuri sofisticate si naturale.

Pentru mai multe detalii legat de produsele Laminam, ne puteti contacta aici.