Incepem anul cu o veste buna pentru toti clientii Borcane & Capace! Departamentul de Ambalaje a relansat pagina sub forma unui magazin online pentru a veni in ajutorul tuturor clientilor.

Acum poti vedea simplu si usor preturile produselor pe care doresti sa le comanzi, iar in plus poti afla si costul transportului pana la locatia dorita.

Odata cu magazinul online ai posibilitatea de a te inregistra pe site si a-ti crea cont de utilizator. In urma inregistrarii pe site, vei putea cumpara mai repede, iti vei putea adauga adrese multiple in agenda, vei putea urmari starea comenzilor si vei putea vedea comenzile mai vechi si multe altele.

Categoriile mari de produse de pe site sunt Borcane, Capace & Dopuri, Sticle, Vinificatie, Corporate si Marturii de Nunta. Fiecare categorie este impartita in subcategorii pentru a te ajuta sa gasesti cat mai rapid produsele pe care doresti sa le cumperi.

Livrarile se fac fie la bax pentru clientii casnici sau mierari, sau la palet pentru clientii industriali, la fel ca si pe site-ul vechi. Pentru toate comenzile de peste 600 lei clientii borcane.ro vor beneficia de trasportul gratuit!