Colectia Make It Your Own de la DESSO a fost conceputa pentru a inspira arhitectii in folosirea texturii si a culorilor mochetei pentru a spune povestea unica fiecarei pardoseli.

Intr-o lume a produselor create in masa, trebuie sa acceptam ca spatiile interioare trebuie decorate cu elemente care reflecta personalitatea individuala unica a celor care le folosesc. Raspunsul la aceasta nevoie e colectia de mocheta Make It Your Own de la DESSO, ce da viata unor decoruri unice, cu o personalitate si identitate bine definite.

Produsele colectiei Make It Your Own by DESSO

Colectia propune doua directii de abordare a decorului pardoselii, prin cele doua produse care o compun:

1. Mocheta Carved

Inspirata din natura, aceasta mocheta combina diferite texturi ce parca redau aspectul natural al fibrei lemnoase brute sau sculptata. Astfel, designerii si arhitectii au posibilitati nelimitate cu care pot experimenta in amenjarea pardoselii. 

carved by desso

Paleta cromatica a mochetei dale Carved este compusa din 10 culori bine echilibrate, de la griuri antracit si negru, pana la nuante de maro si auriu, perfecte pentru un fundal neutru si linistitor dintr-un mediu office.

carved by desso

2. Mocheta Stitch

stitch by desso

Asa cum ii spune si numele, mocheta Stitch a fost creata pentru a capta aspectul subtil al textilelor tesute de mana, ce imbina fundalul discret al dalei de mocheta cu fire vidrant colorate pentru un aspect minimalist si contrastant.

stitch by desso

Mocheta Stitch este disponibila in 12 combinatii cromatice, cu 4 nuante de baza si 3 accente de culoare care scot in evidenta fiecare model de mocheta. Astfel, fiecare combinatie de culoare poate fi aleasa cu usurinta pentru a sublinia identitatea brandului dintr-un spatiu office sau pentru a fi asortata cu alte elemente cheie ale designului interior.

stitch by desso

Toate modelele colectiei Make It Your Own de la DESSO au fost create in concordanta cu politica de responsabilitate fata de mediu a firmei, folosind materiale reciclabile in producerea mochetei.

Mai multe detalii despre colectia Make It Your Own de la DESSO puteti cere prin formularul de contact de aici.